Tim Drone

Cum se reface Marcel Pavel după ce a avut coronavirus

Marcel Pavel (60 de ani) a trecut printr-o mare cumpănă, în urmă cu o lună şi jumătate, când a fost diagnosticat cu dublă pneumonie, dar şi cu temutul coronavirus. Soţia lui, Violeta, îi este tot timpul în preajmă, având grijă ca solistul, acum total vindecat, să respecte sfatul medicilor, în privinţa tratamentului şi a alimentaţiei.

Marcel Pavel mulţumeşte Cerului că şi-a revenit şi că se simte mult mai bine. A beneficiat de ajutorul medicilor, dar şi de sprijinul soţiei, fiind răsfăţat de Violeta (49 ani), care îi prepară tot felul de bunătăţi fără sare, respectând astfel sfaturile medicilor. Interpretul cu voce de aur a lăudat-o prietenilor comuni: “Soţia îmi găteşte doar fără sare, după ce am scăpat de coronavirus, dar tot gustoasă este mâncarea, chiar şi fără ingredientul minune”, le-a spus el, scrie click.ro.

Marcel se află într-o perioadă de refacere şi nici gând să revină prea curând pe scenă. A petrecut zile bune în oraşul copilăriei sale, Câmpulung, la aer curat, şi a bifat şi o scurtă şedere pe Litoral.

În fiecare dimineaţă, solistul a făcut plimbări pe plaja din Vama Veche, pentru câte o porţie zdravănă de aerosoli. De acolo, el le-a trimis salutări fanilor, pe conturile sociale.

Cântăreţul cu voce de aur a continuat tratamentul medicamentos şi după externare. A făcut 45 de injecţii anticoagulante în spital şi a mai avut de făcut alte 30, după ce a revenit acasă. Marcel a trecut prin zile de coşmar, după ce s-a îmbolnăvit la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”(Antena 1), declaraţiile lui fiind terifiante: „Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc. Am şi acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc”, a spus Marcel Pavel, la „Sinteza Zilei” (Antena 3).

Face injecţii cu anticoagulante

S-a temut cel mai tare să nu ajungă la Terapie Intensivă, de unde nu mulţi au mai ieşit pe picioarele lor: ”Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plămân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam. Am fost la un pas de moarte, dar doctoriţa mi-a spus toate acestea de-abia după ce m-am întremat”, a mai adăugat acesta.

Marcel Pavel şi Violeta, soţia lui, formează un cuplu pe cinste. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 27 de ani. Fosta balerină a ”Teatrului Balşoi”, din Moscova, şi originară din Rusia, Violeta a venit în România în 1992, an în care l-a şi cunoscut pe Marcel Pavel. După patru luni de tatonări, şi-au dat seama că sunt suflete-pereche: ”La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, a povestit Violeta.

Acum, ea se ocupă inclusiv de afacerile familiei şi de cei trei copii ai lor, băieţii Sasha (21 ani) şi Richard (24 de ani), ambii buni pianişti, şi de mezina lor, în vârstă de de 7 ani, care, la naştere, a primit două nume Ioana şi Iuvenalia, cel din urmă fiind ales de bunicul ei din partea mamei.

Visits: 11

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *