Tim Drone

7min cu Adrian Anghelescu

M-am născut, am crescut şi trăiesc in Giurgiu, am învățat la Școala generală nr. 7, apoi am urmat cursurile liceului „Ion Maiorescu” şi ale Institutului Militar de Aviație „Aurel Vlaicu” secția aviaţie civilă.

Am 52 de ani, sunt căsătorit cu Claudia Anghelescu iar împreună avem un fiu, Andrei. M-am născut, am crescut şi trăiesc in Giurgiu, am învățat la Școala generală nr. 7, apoi am urmat cursurile liceului „Ion Maiorescu” şi ale Institutului Militar de Aviație „Aurel Vlaicu” secția aviaţie civilă.

M-am hotărât sa candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu deoarece am credință că pot, cu ajutorul echipei de profesioniști pe care o reprezint (mulţi dintre aceștia nu au apartenență politică), să rezolvăm mare parte a problemelor cu care ne confruntam, probleme de infrastructură, educaționale, sociale sau culturale. Astăzi vorbim despre risipa banului public prin proiecte care nu țin cont de priorități sau agenda cetățeanului, fie că vorbim de bani de la bugetul primăriei, de fonduri naționale sau europene.

Dragi giurgiuveni, nu am avut, nu am şi nici nu voi avea firme (societăți comerciale), sau să fiu reprezentantul vreunei ierarhii, grupări de interese sau cumetrii care să vă dea sentimentul că aş fi vreun alt ipocrit politruc pus pe căpătuială. Despre proiectele aflate în programul de guvernare locală propuse de mine giurgiuvenilor. cu îngăduința dumneavoastră, voi reveni într-un viitor articol!

Vă mulţumesc, numai bine!”

Visits: 561

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *