Tim Drone

Cine sunt primele vedete care vor participa la noul sezon „Ferma”. Anna Lesko, în echipa sătenilor

Un nou sezon al reality show-ului Ferma va începe în curând la PRO TV. Emisiunea promite să fie una plină de provocări și de situații neprevăzute pentru cei care au acceptat să intre în competiție. Iată care sunt vedetele care își vor pune limitele la încercare pentru a câștiga premiul cel mare

Anna Lesko

Sursă foto: Arhivă personală

16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece! Direct de pe scenă, podiumurile de modă sau pista de raliuri au acceptat provocarea. Cine va reuși să ajungă până la final, vom vedea, însă până la acel moment, este vremea să îi cunoaștem pe competitori.

În general își dorește ca melodiile ei să fie cât mai sus în topuri, dar acum își va folosi experiența pentru a ajunge cât mai sus în clasamentul din Ferma. Anna își amintește vacanțele petrecute în curtea bunicilor, la țară, unde a învățat să gătească și să coasă, și își exprimă creativitatea prin picturi extraordinare. Deși multă lume ar fi văzut-o în fruntea echipei urbane, este decisă să fie cea mai puternică săteancă din echipa ei. Susține că cel mai mult îi va lipsi fiul său, Adam și că dorul pe care i-l va purta reprezintă cel mai greu obstacol pentru ea.

Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău și Cezar Ouatu

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă”, a declarat emoționată, Anna Lesko.

Direct de pe podiumurile internaționale, Alina Pușcău, prima orășeancă anunțată, a impresionat pe toată lumea cu o carieră în care a dovedit că poate îmbina moda cu muzica și actoria. La doar 16 ani câștiga unul dintre cele mai importante concursuri de modă existente și primea din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment pe care nu-l va uita niciodată: că este atât de frumoasă, că nu ar putea pierde. În Fermă, vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumusețea, ci toate aptitudinile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

Alina Pușcău

Sursă foto: Arhivă personală

„Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, a declarat Alina despre experiența care o aștaptă.

Mânat de adrenalină, Octavian Ciovică, cunoscutul pilot de raliuri a fost mereu în fruntea clasamentelor. Ambițios și muncitor, își dorește mereu să ducă lucrurile la următorul nivel. Planurile lui pentru acest an sunt clare: să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie.

Octavian Ciovică

Sursă foto: Arhivă personală

”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, susține pilotul.

Cunoscutul artist Cezar Ouatu a acceptat să participe în competiția pe care o percepe ca pe o șansă de a se întoarce la origini și la viața simplă, neacaparată de teehnologie și de informații venite din toate colțurile.

Cezar Ouatu

Sursă foto: Arhivă personală

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”, a dezvăluit Cezar.

Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan vor fi, din nou, gazdele emisiunii

Mihaela Rădulescu

Sursă foto: PRO TV

Mihaela Rădulescu s-a simţit bine, anul trecut, la filmările emisiunii, astfel că a bătut din nou palma cu PRO TV, pentru o altă ediţie. Cristi Bozgan, specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme, va fi iar mâna ei dreaptă, cei doi având amintiri şi experienţe de neuitat de la ediţia trecută, realizată în Munţii Semenic, pe un frig de crăpau pietrele, scrie click.ro.

Visits: 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *