Tim Drone

Jennifer Garner se iubește cu Bradley Cooper? Cei doi au fost surprinși la plajă

Jennifer Garner se iubește cu Bradley Cooper, se întreabă întreaga presă internațională. Vedeta s-a despărțit de John Miller după doi ani de relație.

Jennifer Garner și Bradley Cooper

Se zvonește că Jennifer Garner se iubește cu Bradley Cooper. Actrița în vârstă de 48 de ani s-a despărțit de iubitul său, John Miller (42 de ani), după doi ani, a spus o sursă pentru revista ”In Touch”. Ea a fost văzută, deja, la plajă, în Malibu, flirtând cu actorul Bradley Cooper (45 de ani). Ei au rămas apropiați după ce au jucat împreună în filmul ”Alias”, începând din 2001. Garner a divorțat de Ben Affleck în 2018, după 13 ani de căsnicie. Bradley s-a despărțit de Irina Shayk, anul trecut, după o relație de 4 ani, scrie click.ro.

Amândoi sunt singuri

Jennifer Garner și Bradley Cooper au fost surprinși împreună la plajă împreună cu fiica lui, Lea De Seine, în vârstă de 3 ani, pe care o are din relația cu Irina Shayk. În urmă cu doi ani, Garner a spus despre Bradley că e chipeș, într-un discurs înfocat despre el. Ei au jucat rolurile îndrăgostiților S[AA1] ydney Bristow și Will Tippin în serialul ”Alias” între 2001 și 2006. Jennifer Garner și Bradley Cooper sunt amândoi singuri și toată lumea se gândește că s-ar putea cupla. Ben Affleck, fostul soț al ei, se iubește cu actrița Ana de Armas (32 de ani). Garner și Affleck au trei copii împreună: două fete, Violet (15 ani) și Seraphina (11 ani) și un băiat, Samuel, de 8 ani.

Visits: 19

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *