Tim Drone

Surorile Gabor s-au reunit pe Litoral înainte de parastasul părinților

După mai bine de un an, Ramona Gabor (32 de ani) a ajuns din nou în România. Bruneta a poposit direct în stațiunea Mamaia unde a așteptat-o sora mai mare Alina. Apoi, au plecat spre Bacău unde sâmbătă pregătesc parastasul părinților.

Ramona și Alina Gabor

foto: arhivă personală

La începutul săptămânii, Ramona Gabor a plecat din Dubai, orașul care o găzduiește de aproape zece ani, și a revenit în țara natală. Îi era dor de sora ei mai mare, Alina, de cei doi nepoți, dar mai ales a venit cu un scop precis, întrucât se împlinesc 7 ani de la decesul mamei lor, Veronica Bulai, dar și o lună de la cel al tatălui lor, Emil Gabor.

foto: BLITZ

Ramona și-a dat întâlnire cu sora și familia acesteia la mare, unde au petrecut o mini-vacanță. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe surorile Monicăi Gabor, în nordul stațiunii Mamaia, la piscina din cadrul hotelului în care erau cazate. Ramona și-a etalat formele sexy într-un costum de baie din două piese, care i-a pus în evidență sânii și picioarele lungi.

foto: BLITZ

Sâmbătă va organiza parastasul părinților

S-a bronzat sub privirile bărbaților din jur, apoi s-a bălăcit în piscină. „Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței”, au spus surse din anturajul Ramonei Gabor. Timpul șederii este limitat, săptămâna viitoare senzuala brunetă se va întoarce în Dubai. Sâmbătă va organiza parastasul părinților. Veronica Bulai a murit pe 22 august 2013, în timp ce se afla într-o excursie în zona localităţii Polovragi. Pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, o bucată de stâncă a lovit-o mortal, în cap. Iar Emil Gabor a murit luna trecută, în urma unui infarct. Din cauza restricțiilor, Ramona nu a ajuns la înmormântare, la fel cum acum Monica nu poate ajunge la parastas, fiind în SUA, la mii de km depărtare, scrie click.ro.

Visits: 31

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *