Tim Drone

Laurette, cu sânii pe afară, la plajă. Costumul de baie i-a jucat feste

Laurette s-a bucurat weekend-ul trecut de relaxare pe litoral, în Mamaia, fiind surprinsă de fotoreporteri în timp ce făcea plajă.

Laurette

Foto: Blitz

O clipă de neatenție din partea vedetei, dar de atenție sporită din partea fotografilor noștri, a fost de ajuns însă pentru ca Laurette să fie pozată într-o ipostază deocheată.

Deși aceasta a purtat un costum de baie normal, care nu arăta prea multe, timp ce s-a întors de pe o parte pe alta pe șezlong, schimbându-și locul, sutienul compleului respectiv și-a modificat și el poziția, lăsând la iveală sânii fostei asistente TV, scrie click.ro.

Laurette a optat și pentru o culoare neon a costumului de baie, care sare în ochi, care a și atras atenția asupra micii probleme de „garderobă”. În rest, aceasta pare să fi simțit bine la mare, în minivacanța pe care și-a făcut-o cadou.

Fosta asistentă TV a publicat imagini în costum de baie, de la plajă, și pe conturile sale de socializare, acolo unde a reușit să strângă aproape 50 de mii de urmăritori.

Foto: Blitz

Pentru „ședința foto” de la plajă, Laurette și-a lăsat părul natural, desprins, foarte creț și voluminos, care o prinde de minune. Cu o pereche de ochelari de soare și niște cercei supradimensionați, vedeta a decis să își accesorizeze costumul de baie neon, care reușea imediat să fure privirile.

Visits: 8

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *