Tim Drone

Iulia Albu, plângere penală din partea fostului soţ. Ce a făcut criticul de modă l-a înfuriat pe Mihai Albu

Iulia Albu (39 de ani) nu îi mai permite fostului ei soţ, Mihai Albu (57 de ani), să-şi vadă fetiţa. Totul a pornit de la o simplă glumă apărută pe o reţea socială.

Iulia Albu

Cei doi au fost căsătoriţi aproape nouă ani, iar după divorţ, Mihai Albu are dreptul să-şi viziteze fetiţa, pe Ioana-Mikaela, în anumite zile. Chiar şi aşa, tatăl nu poate să-şi mai vadă copilul din cauza unei glume apărute pe o reţea socială.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi” a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend, scrie AntenaStars.ro, citat de clickpentrufemei.ro.

Totul a pornit de la o fotografie publicată de creatorul de pantofi pe contul său de socializare. Mihai Albu s-a pozat cu o coroană pe cap şi a transmis mesajul „Am CORONA, n-am virus”. Lucru care a scos-o din minţi pe Iulia Albu, motiv pentru care a hotărât că nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, să se întâlnească cu acesta. Mai mult decât atât, Mihai Albu este de părere că reacţia stilistei a fost mult prea exagerată, reamintind ipostazele cu care s-a făcut remarcată Iulia Albu, a mai precizat sursa citată.

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiţei mele, însă atitudinea ei şi imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus şi eu coroana în cap şi mi-am făcut un selfie, unde am zis: «am coroana, n-am virus». Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot” a mai explicat Mihai Albu în cadrul emisiunii.

Visits: 30

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *