Tim Drone

Constanța. Mai multe bannere ale candidatei USR din Poarta Albă au fost vandalizate. USR acuză „intimidări în stil mafiot”

”Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Poarta Albă au fost sesizaţi de către o femeie, de 53 de ani, cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 august a.c., persoane necunoscute ar fi distrus 3 bannere care aparţin filialei unui partid politic.  În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cele 3 bannere, care aveau scop informativ – publicitar, ar fi fost tăiate cu un obiect tăietor – înţepător.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poarta Albă”, au precizat, miercuri, pentru News.ro, reprezentanţii IPJ Constanţa.

USR acuză ”intimidări în stil mafiot în judeţul Constanţa”.

”Candidata USR PLUS în comuna Poarta Albă, judeţul Constanţa, Stela Ciobaniuc, a devenit ţinta intimidărilor în stil mafiot după ce şi-a anunţat candidatura la primărie. Trei dintre cele cinci bannere puse de USR PLUS prin satele comunei Poarta Albă, au fost vandalizate. Mai grav este că, zilele trecute, în mod suspect, o maşină a luat foc în faţa sediului USR din Poarta Albă, iar flăcările au distrus sediul. Oamenii din sat au stins cu greu focul alături de pompieri. Şi cu câteva săptămâni în urmă, cauciucurile maşinii parcate în faţa casei Stelei Ciobaniuc au fost tăiate”, a scris USR pe pagina de Facebook.

Partidul precizează că autorităţile urmează să analizeze imaginile de pe camerele video de pe stradă pentru a vedea cine este autorul.

”Însă iată de ce trebuie să mergem la vot şi să alegem oameni cinstiţi care vin cu soluţii concrete pentru comunitate, pentru că doar aşa schimbăm România şi punem capăt practicilor de tip mafiot din multe localităţi din ţară”, a transmis USR.

Visits: 19

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *