Tim Drone

Ministrul Cîțu anunță sfârșitul PSD: Au distrus economia prin creșterea salariilor și a ajutoarelor sociale

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, acuză PSD că a distrus economia, pentru că a luat măsuri care au dus la creșterea deficitului bugetar în timpul creșterii economice. Cîțu reproșează PSD creșterea salariilor și a ajutoarelor sociale și diminuarea investițiilor.

Ministrul susține că România a fost singura țară din UE în care a crescut deficitul bugetar în ultimii ani. Din acest motiv, liberalul afirmă că la viitoarele alegeri PNL va „scăpa România de PSD”, scrie stiripesurse.ro.

„#RomaniaFaraPSD – mai este putin.

În perioada 2017-2019 PSD a DUBLAT deficitul bugetar. Un gest criminal pentru că atunci eram în perioada de creștere economică peste potențial.

România era SINGURA țară din UE unde creștea deficitul de la un al altul, avea cel mai mare deficit bugetar și cea mai mare inflație. Așa au distrus socialiștii, alături de lacheii lor din Parlament, România.

În tot acest timp aproape jumătate din țările membre UE aveau SURPLUS bugetar și TOATE reduceau deficitul de la un an la altul.

Iresponsabilitatea găștii lui Dragnea susținută de Calin Popescu Tăriceanu și alții era evidenta și am semnalat-o din primul moment. În FIECARE an, fără excepție, au TĂIAT banii de la investiții pentru a crește cheltuielile neproductive și a umple buzunarele baronilor locali.

Guvernarea Dragnea-Tăriceanu a votat legi fără sursă de finanțare care au dus cheltuielile cu salarii și ajutoare sociale la peste 80% din venituri fiscale + contribuții!!! Asta a fost guvernarea socialistă.

Tot grupul infracțional condus de cei doi a votat TVA defalcat care a bulversat tot sistemul economic, OUG 114 care SUPRATAXA TOATĂ economia, suprataxarea contractelor part time (adică te impozitau chiar dacă nu lucrai), supraacciza la combustibil care a dus la EXPLOZIA prețului la combustibil și implicit a inflației în economie.

Aceștia sunt cei care acum țipă și sunt disperați. Au distrus economia și stiu că vine nota de plata la alegerile locale și parlamentare.

O mare parte din măgăriile pe care le-au adoptat le-am corectat deja de la începutul anului. Le vom corecta și pe restul în perioada care urmează.

Dar cel mai important lucru este să scăpam România de PSD și lacheii lor din Parlament”, scrie Cîțu pe Facebook.

Visits: 27

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *