Tim Drone

Iohannis: Lupta împotriva clanurilor – de durată. În timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că lupta împotriva clanurilor este de durată, menţionând că la Ministerul Afacerilor Interne există „o preocupare reală” şi se iau măsuri, însă „prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi”.

Klaus Iohannis

„Aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu ministrul de Interne şi cu şeful Poliţiei pe această temă. La Ministerul Afacerilor Interne există o preocupare reală. Se organizează şi se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni. Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată”, a declarat Iohannis, întrebat în legătură cu informaţiile potrivit cărora şefi ai Poliţiei ar fi negociat înmormântarea aşa-zisului Emi Pian.

El a spus că a discutat în câteva rânduri cu responsabilii din domeniu despre acest subiect şi se lucrează foarte serios pentru a combate crima organizată.

„Eu sunt convins că ministerele şi instituţiile implicate vor face ordine şi da, este o problemă de siguranţa cetăţeanului”, a adăugat Iohannis, scrie Agerpres.

Visits: 25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *