Tim Drone

Un pasaj vital pentru fluidizarea traficului va fi construit în orașul Otopeni

Locuitorii orașului cu cel mai mare aeroport din România, Otopeni vor beneficia de construcția unui pasaj pentru un acces mult mai ușor spre București, constând în diminuarea timpului de așteptare în trafic și parcurgerea cu aproximativ 10 km mai puțin față de singurul traseu pe are îl aveau până acum la dispoziție.

Stelică Constantin, președinte PSD Otopeni și vicepreședinte Ilfov, candidatul PSD la primăria Otopeni, a început demersurile pentru punerea în aplicare a acestui proiect, având o primă discuție cu cei din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Stelică Constantin a precizat că zilnic peste 20.000 de șoferi sunt nevoiți să ocolească cel puțin 10 km pentru a putea ajunge în Capitală, “drept urmare, acest pasaj, pe lângă reducerea timpului de parcurs, înseamnă reducerea de conmbustibil și implicit protejarea mediului înconjurător”.

“Nu trebuie să mai mergi până la aeroportul Otopeni pentru a ajunge la București! Împreună cu MINISTERUL TRANSPORTURILOR vom proiecta și construi împreună PASAJUL OTOPENI! Din grijă pentru cetatenii orașului, intrarea si ieșirea auto și-au găsit soluția! Am purtat deja discuții cu conducerea Companiei Nationale de Drumuri despre acest proiect.

Pentru a nu mai ocoli aproximativ 10 km să ajungă în București, locuitorii din Otopeni și din împrejurimi vor putea avea la dispoziție și varianta acestui pasaj, fără a mai fi nevoiți să întoarcă în zona aeroportului Otopeni. Cu ajutorul acestui pasaj vor putea ieși direct din orașul Otopeni, spre București. Sunt două variante, construcția unui pasaj subteran sau suprateran. Totodată, acest pasaj va decongestiona traficul în această zonă, unde în prezent sunt blocaje”, a declarat Stelică Constantin, candidatul PSD la Primăria Otopeni.

Visits: 42

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *