Tim Drone

Orban, despre plângerea depusă de PSD la DNA împotriva liberalilor: „Bazaconii, nu ne e teamă“

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că plângerea depusă de PSD la DNA privind „racolarea” de către liberali a mai multor primari social-democraţi reprezintă „bazaconii”, adăugând că procurorii anticorupţie ar trebui să fie foarte ocupaţi cu „multiplele furăciuni” care au fost făcute de PSD.

Ludovic Orban

„Bazaconii. Nu ne e teamă, aşteptăm DNA să se pronunţe pe orice temă. Şi cred că DNA-ul ar trebui să fie foarte ocupat cu multiplele furăciuni care au fost făcute de PSD şi care sunt făcute în continuare de PSD, de modul în care duc campania. Şi chiar mi se pare jenant din partea PSD să vorbească de acest subiect, în condiţiile în care, vă dau numai un exemplu, la Buzău, fief-ul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din 89 de primari, peste 80 de primari în funcţie sunt candidaţi din partea PSD. La Olt, mâna dreaptă a domnului Ciolacu, unde este domnul Stănescu, din 114 primari, peste 100 de primari în funcţie, vorbesc de primari în funcţie, sunt candidaţi din partea PSD. Mai degrabă în judeţele conduse de PSD miroase a presiune pusă asupra primarilor pentru a candida din partea PSD”, a declarat Ludovic Orban, luni, la plecarea de la sediul PNL, scrie Agerpres.

Întrebat cum au ajuns primarii social-democraţi să candideze pe listele liberalilor, Orban a spus: „Cunoaşteţi punctul meu de vedere, dacă sunt preşedinţi de organizaţii, au mai fost şi comasări prin absorbţie cu reprezentanţii ALDE, care au fost făcute în urma… şi o serie de primari au venit, cunoaşteţi punctul meu de vedere, nu încurajez acest lucru şi de-a lungul timpului nu am apreciat acest fenomen”.

Visits: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *