Tim Drone

Eugen Teodorovici cere în instanță să fie recunoscut lider executiv al PSD

Senatorul Eugen Teodorovici a depus la Tribunalul București o cere prin care solicită să fie recunoscut oficial drept singurul membru al conducerii executive a social-democraților.

“#DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT❗ Am cerut respectarea Legii nr. 14/2003 și a Statutului PSD! Am cerut în repetate rânduri organizarea CORECTĂ a alegerilor pentru CONDUCEREA PSD! TĂCEREA conducerii ilegale a PSD a fost RĂSPUNSUL pentru toți membrii și susținătorii acestui partid! A fost și este INDIFERENȚĂ și INSULTĂ la adresa celor care au așteptări din partea celor ce se consideră “REFORMATORII” PSD! Astăzi am cerut Tribunalului București să restabilească LEGALITATEA‼️

De ce este necesar ACUM acest demers❓ Pentru că NU trebuie să validăm alegerea în mod NESTATUTAR și NEDEMOCRATIC a președintelui PSD, printr-un SIMULACRU de alegeri, atunci când REGULILE se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua sau anula șansele altor potențiali candidați!

#REFORMA #PSD pentru #noulPSD VA ÎNCEPE NUMAI ATUNCI CÂND DEZIDERATUL MEMBRILOR ȘI MAI ALES AL CONDUCERII PSD VA FI ACELA AL RESPECTĂRII STATUTULUI PARTIDULUI‼️”, a scris Eugen Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

​Postarea lui Teodorovici vine cu doar câteva zile înainte de Congresul PSD în care urmează să fie ales liderul partidului.

În Comitetul Naţional Executiv al PSD de miercuri a fost validată candidatura lui Eugen Teodorovici pentru șefia partidului. Fostul ministru de Finanțe este singurul contracandidat al actualului lider interimar PSD, Marcel Ciolacu.

Visits: 32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *