Tim Drone

Gina Pistol îl face tătic pe Smiley? Vedeta ar fi gravidă în 3 luni

Gina Pistol (38 de ani) și Smiley se iubesc de mai bine de 3 ani, iar singurul lucru care le mai lipsea e pe cale să se îndeplinească. Gina Pistol ar fi însărcinată, așa că Smiley, la 37 de ani, își vede visul cu ochii: acela de a avea o familie.

Gina Pistol şi Smiley

Foto Arhivă personală

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes.

Acum vine adevărata bombă: Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru, citând surse apropiate familiei.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat surse din anturajul celor doi, scrie ciao.ro, citat de Click!.

Visits: 14

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *