Tim Drone

Inna, primele declarații despre iubirea cu rapperul Deliric: „Da, suntem împreună“. Unde își petrec vacanța

Deși existau zvonuri de ceva vreme prin cercurile în care se învârteau cei doi artiști, Inna a preferat să își țină viața personală cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Inna

Totuși, se pare că acum relația sa este cât se poate de serioasă, din moment ce cântăreața a decis să o facă publică. Cel mai nou cuplu din showbizul românesc este format din Inna și rapperul Deliric, artista publicând și pe rețelele de socializare o imagine în care l-a etichetat pe cunoscutul cântăreț. Se pare că cei doi au plecat împreună la mare.

Inna și Deliric

Inna și Deliric formează un cuplu

Inna a confirmat pentru revista ELLE faptul că formează un cuplu cu Deliric, iar cei doi își petrec acum vacanța împreună. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a spus cântăreața, scrie click.ro.

Pe lângă cariera în rap, Deliric deține și brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă. Cei doi au mai fost văzuți în ultima vreme în București împreună, iar Deliric a mai publicat pe rețelele de socializare fotografii cu INNA, chiar și purtând un tricou cu ea, însă nimic nu era confirmat la vremea respectivă.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *