Tim Drone

Elena Ionescu a început să cheltuiască banii de la “Survivor”

Elena Ionescu a început să cheltuiască banii de la “Survivor”

Experienţa “Survivor România” de la Kanal D i-a deschis Elenei Ionescu ( 32 de ani) apetitul pentru camerele de luat vederi. Iată că, după ce a câştigat marele premiu, solista a primit o ofertă tentantă, de a participa la Antena 1 la o emisiune de divertisment. O veţi vedea total schimbată, cu un bust mult mai generos, după intervenţia chirurgicală efectuată în urmă cu două zile.

Elena Ionescu

Zilele trecute, Elena Ionescu (32 de ani), câştigătoarea marelui premiu de 250.000 lei, la reality-show-ul “Survivor România”, a fost surprinsă făcând slalom între sediul postului de televiziune Antena 1 şi cabinetul medicului estetician Călin Doboş, specialist în operaţii estetice. “Dacă pentru mulţi anul 2020 a fost unul cu ghinion, iată că pentru Elena a fost unul cu realizări.

A câştigat premiul cel mare la reality-showul de la Kanal D şi a semnat cu Antena 1 pentru o nouă emisiune. De data aceasta este vorba despre un show cu mămici vedete, «Mămici cu lipici», în care îl va implica şi pe fiul ei, Răzvan, şi în care vor fi şi alte persoane publice care au copii. Elena vrea o viaţă mai bună pentru copilul ei şi cum nu sunt concerte şi evenimente acum e bucuroasă că poate câştiga bani din munca în televiziune. Ei i-ar fi plăcut şi la «Te cunosc de undeva», show-ul transformărilor, însă nu-i timpul trecut”, au povestit surse apropiate solistei, scrie click.ro.

A muncit enorm la ”Survivor”, concurs unde a obţinut trofeul

Elena se bucură însă şi de o schimbare de look. Doctorul estetician Călin Doboş i-a propus o tehnică revoluţionară de mărire a sânilor pe care Elena a acceptat-o. Astfel că vedeta va apărea în show-ul de la Antena 1, într-o nouă prezentare.

Ea îşi adoră băiatul, pe Răzvan, de dragul căruia s-a chinuit la concursul de supravieţuire filmat în Republica Dominicană: “Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, ne-a povestit vedeta, într-un interviu de suflet, după performanţa de la Kanal D.

Munceşte să cumpere o casă pentru ea şi fiul ei

Elena a rămas singură cu copilul, după ce în 2019 a divorţat de Dragoş Stanciu, la numai un an de la nuntă. Ea a dat de înţeles că el s-ar fi întors la o fostă iubită, cu care de altfel nu ar fi rupt niciodată relaţia. Dragoş ne-a declarat că adevărul este, de fapt, undeva, la mijloc: “Am divorţat în mod civilizat, la notar, obţinând custodia comună pentru fiul nostru. Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă de dinaintea căsătoriei mele dar, în definitiv, acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”.

Elena Ionescu a făcut parte din trupa “Mandinga”, în perioada 2006- 2016, apoi a decis că vrea o carieră solo. În 2012, ea a reprezentat România la Eurovision, în Azerbaidjan, cu piesa “Zaleilah”, clasându-se pe locul 12.

Visits: 18

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *