Tim Drone

Bătaie de joc ”made in România”. Ce trebuie să plătească tatăl unuia dintre tinerii care au murit la Colectiv

Tatăl celui de-al 60-lea tânăr mort în incendiul din Colectiv, Narcis Hogea, a spus că, după ce statul român „l-a tras de urechi”, pentru că a îndrăznit să ceară urgentarea dosarului „Colectiv”, acum are o somaţie pentru a plăti cheltuieli judiciare în valoare de 100 de lei, ca să nu fie executat silit.

Ce trebuie să plătească tatăl unuia dintre tinerii care au murit la Colectiv

„Salut, dragul nostru Alexandru, Au trecut 4 ani şi 9 luni. Cum este Raiul astăzi? Cum se vede viaţa noastră de acolo? După cum îţi spuneam în iunie, statul român ne-a «tras de urechi» că am îndrăznit să cerem urgentarea dosarului în care sunt anchetaţi criminalii voştri, obligându-ne la plată sumei de 100 lei cheltuieli judiciare.

Mai mult decât atât, zilele trecute am primit o somaţie pentru plata sumei respective dacă nu vrem să fim executaţi silit. Le «înţeleg» raţionamentul. Cum îndrăznim noi, câţiva părinţi ai căror copii au murit la Colectiv, să le cerem procurorilor ce se ocupă de acest caz, să finalizeze cercetările şi să trimită dosarul în instanţă? Nu au trecut decât 3 ani şi 10 luni de când am depus plângerea penală.

Suntem chiar tupeişti, având în vedere că procesul mineriadei este abia la început. Cum îndrăznim să cerem trimiterea în judecată a lui Arafat? Ce reprezintă Apuseni, Siutghiol, Colectiv? Doar câţiva morţi care nu-l pot opri pe marele Zeus- Arafat să fie în continuare salvatorul românilor”, a scris Narcis Hogea pe pagina sa de Facebook.

Bătaie de joc ”made in România”

Narcis Hogea, somaţie pentru a plăti cheltuieli judiciare în cazul Colectiv

Bătaie de joc ”made in România”

Acesta se întreabă cum de părinţii tinerilor care au murit la Colectiv îl acuză de moartea tinerilor de la Colectiv pe Nicolae Bănicioiu, fiind „cel mai mare ministru al Sănătăţii de pe planetă”. Băncioiu era ministrul Sănătății la acea vreme și a dat asigurări că toate victimele pot fi tratate în țară, asta deși a fost clar într-un timp extrem de scurt că spitalele din România nu aveau modalitățile de a face față unui val atât de mare de mari arși.

„Cum îndrăznim să-l acuzăm pe Banicioiu, cel mai mare ministru al sănătăţii de pe planetă, de moartea copiilor noştri. Ce ştim noi prin ce trecea el, «săracul», în perioada aceea. Noi eram prin spitale, bucurându-ne împreună cu copiii noştri de cele mai bune condiţii posibile. În acest timp Arafat , Banicioiu şi restul găştii criminale descopereau că Mecanismului Uniunii Europene pentru protecţie civilă este o prostie, chiar dacă, până atunci fusese activat de guverne europene pentru salvarea cetăţenilor lor”, a mai spus acesta.

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *