Tim Drone

Jojo, vacanță în Grecia alături de soț și copii: „Viaţa e cea mai frumoasă alături de tine, iubirea mea“

Cătălina Grama (39 de ani) sau Jojo, după cum o știe o țară întreagă, a bifat, alături de cei doi copii și de soțul ei, Paul Ipate (35 de ani), o relaxantă vacanță în Grecia, scrie click.ro.

Jojo, Paul Ipate

Cu acest prilej, vedeta cu trup de invidiat i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste bărbatului iubit: ”Există lucruri pe lumea asta pentru care merită să mergi până la capătul lumii.

S-au bronzat pe plaja Skopelos

Iubirea este unul dintre ele. Nu prea mai avem parte de multe momente în doi, însă nu ne putem imagina viața fără familia noastră. Avem parte de micile noastre momente romantice chiar și așa. Câteva secunde în care ne zâmbim și ne îmbrățișăm ne sunt suficiente ca să știm că ne iubim la fel de mult. În vacanța asta am descoperit multe locuri în care ne-am îmbrățișat și ne-am privit “altfel”. Viață e cea mai frumoasă alături de tine, iubirea mea!”. Ei s-au pozat pe o plajă superbă din Skopelos: ”Aici s-au filmat unele scene de dragoste din filmul «Mamma Mia». Mă bucur că am reușit să ajung în acest loc alături de dragostea mea!”.

Visits: 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *