Tim Drone

Andra a împlinit 34 de ani. Artista, răsfățată de copii și de Cătălin Măruță cu două torturi superbe

Andra a sărbătorit împlinirea a 34 de ani în condiții de pandemie, la curte, alături de cei mai iubiți oameni din viața ei, soțul Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, David și Eva.

Andra

foto: arhiva personală/Instagram

O petrecere la curte nu are de ce să fie lipsită de strălucire și culoare, așa că nu au lipsit baloanele, acadelele și tortul. De fapt, torturile, pentru că au fost două, unul mai frumos decât celălalt, ornate cu flori, brioșe și inimioare, scrie click.ro.

Andra, alături de Eva și David

foto: arhiva personală/Instagram

foto: arhiva personală/Instagram

Decorul perfect pentru zâmbetele fericite ale celei mai iubite familii din showbiz-ul autohton. Mesajele au început să curgă de dimineață pentru cei 34 de ani împliniți de Andra duminică, iar artista și-a făcut timp să le mulțumească tuturor pe Instagram.

”Mulțumesc pentru urări și mesaje, dragii mei! Când e ziua mea îmi aduc aminte ce repede trece timpul și ce important este să ne bucurăm în fiecare zi de ceea ce simțim și ni se întâmplă! Vă urez și vouă să aveți clipe în care să vă minunați de frumusețea vieții, să iubiți și să fiți iubiți”, a scris Andra pe contul personal de Instagram.

Soțul ei, Cătălin Măruță, i-a urat și el ”La mulți ani!” în văzul lumii, pe Instagram. ”La mulți ani, iubita mea!”, a scris gazda show-ului de la Pro TV.

foto: arhiva personală/Instagram

Povestea de dragoste dintre Andra şi Cătălin Măruţă

Andra și Cătălin Măruță s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă, dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. Andra a declarat că, treptat, prietenia lor s-a tranformat în iubire, iar ea și-a dat seama că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă.

“După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătălin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili”, declara Andra, cu ceva timp în urmă.

În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și Eva Maria.

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *