Tim Drone

Claudia Pătrășcanu: „Voi merge până în pânzele albe ca acești copii să crească lângă mama lor“

La 41 de ani, Claudia Pătrășcanu trece prin drama vieții ei! S-a despărțit de fostul soț, Gabi Bădălău, actualul iubit al Danielei Crudu, alături de care are doi băieți frumoși. Claudia și Bădălău sunt acum în proces de divorț și custodie, copiii aflându-se la artistă. Doar că se pare că ea primește amenințări și a răbufnit pe Facebook!

Claudia Pătrășcanu

foto: arhiva personală

Claudia Patrășcanu încearcă să-și crească copiii în liniște și este foarte supărată pentru că primește mereu mesaje de amenințare. Își dorește să îi ferească pe cei doi băieți de scandaluri și se ocupă de creșterea și educația lor. Doar că nu o poate face așa cum își dorește. Ce o deranjează, a spus în mesajul postat recent pe pagina ei de Facebook.

“Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?! Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă că în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care nu vor să fie luați de lângă mama lor! Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!

Celor care mă simpatizați de ani buni, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele dumneavoastră și pentru toate aprecierile de-a lungul timpului.

Știu că răbdarea și credința ne ajută în orice situație și las totul în mâinile Domnului!”, a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Facebook, scrie click.ro.

Visits: 19

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *