Tim Drone

O nouă filă în scandalul dintre Larisa şi Alin Oprea. „Ea e vinovată pentru destrămarea trupei Talisman“

Urmează să îşi dispute divorţul la tribunal, însă până atunci ies detalii noi la suprafaţă din cei 23 de ani de relaţie dintre Alin şi Larisa Oprea. El a plecat de acasă cu amanta, dar se pare că şi nevasta ar fi avut partea ei de vină în căsnicie. Unii spun că ea e vinovată de destrămarea trupei Talisman. O sursă din preajma lui Alin a povestit cum au stat lucurile, scrie click.ro.

Alin și Larisa

Telenovela divorţului Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană are replică în anul 2020, iar protagoniştii sunt Larisa şi Alin Oprea de la ”Talisman”. În urmă cu o săptămână, cei doi s-au văzut la notar pentru a divorţa, însă nu au reuşit să se înţeleagă pentru că Alin nu a dorit să-i lase numele de „Oprea”. Nu o interesa atât de mult numele, însă având în vedere că în Londra, unde copiii studiază, a plecat cu acest nume, ar însemna multă bătaie de cap, schimbarea actelor etc. În plus, nu ar fi fost bine nici pentru copii, la şcoală. Se vor vedea la tribunal, însă! Până atunci, ies detalii noi la iveală din scandalul anului.

El a fugit de acasă cu amanta cu care o înşela pe soţia sa de mai bine de doi ani, în ciuda faptului că are doi copii mari, o fată de 17 ani şi un băiat de 21 de ani. Mai mult, prietenii spun că nu îl mai recunosc pe Alin, acesta schimbându-şi total comportamentul şi minţindu-şi nu doar familia, ci şi apropiaţii.

„Alin este total schimbat. Nu mai e omul de dinainte. De când e cu amanta, el minte foarte mult, a început să îşi denigreze soţia în aşa fel încât să creadă lumea că, de fapt, ea e vinovată de divorţ, nu el că a fugit cu amanta. Există şi prieteni din preajma lui care o acuză pe Larisa că ar fi fost autorul moral al acestei escapade a lui Alin. Din cauza comportamentului ei dictatorial el ar fi plecat de acasă. Şi nu doar în căsnicie şi-ar fi impus punctul de vedere, ci şi în profesia lui Alin. Surse din anturajul artistului spun că Larisa e vinovată pentru destrămarea trupei Talisman.

La notariat, Larisa a venit împreună cu cei doi copii ai cuplului

„Legat de plecarea lui Tavi Colen din Talisman, aceasta a fost din timp premeditată şi orchestrată de către Larisa, în mod direct sau indirect, manipulându-l pe Alin, şi inoculându-i tot felul de informaţii care l-ar fi putut îndepărta de Tavi: „Ţi-a jignit copilul şi tu nu ai făcut nimic ! / A zis că de ce mă bag eu în treburile trupei, dar eu doar dădeam o sugestie vestimentară. / Nu vrea să mai apar pe la spectacole, dar el îşi ia curvele. / Ce bărbat eşti tu dacă nu te impui în faţa lui? / A zis că dacă Adi (fiul lui Alin) ar fi copilul lui, l-ar lega în fundul curţii să nu-l mai audă ţipând.” etc. În general, acuzele Larisei se refereau la momente în care Alin nu era prezent ca să se convingă cu ochii şi urechile lui. Acesta părea să creadă cam tot ce-i spunea soţia lui, de parcă era hipnotizat sau „vrăjit” şi îi scăzuse puterea de discernământ.

Alin Oprea a venit singur și cu mască pe față

În felul acesta, s-a ajuns în timp la răcirea faţă de Tavi şi la destramarea trupei Talisman. A durat câţiva ani până i-a reuşit Larisei strategia, dar apoi controlul asupra lui Alin şi a trupei Talisman a devenit al ei aproape în totalitate. Evident, totul avea o conotaţie financiară, banii fiind cel mai de preţ aspect pentru Larisa”, au povestit surse din anturajul lui Alin Oprea.

Colac peste pupăză, au ieşit la iveală şi detalii despre un accident rutier pe care Larisa l-ar fi făcut în urmă cu mai mulţi ani. Aceasta ar fi lovit grav o femeie pe trecerea de pietoni, dar Alin s-a ocupat să o ducă la spital, să fie operată de un medic bun, astfel că femeia a scăpat cu viaţă, iar Larisa s-a ales doar cu o condamnare de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Tavi Colen nu o voia pe Larisa la concerte

Alin Oprea a debutat alături de Tavi Colen pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu cu piesa „Atât de singur” a trupei ”Talisman. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea, Tavi Colen reproșându-i mai multe lucruri colegului său, Alin. ”Eu l-am rugat pe Alin să nu mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise”, dezvăluia Tavi Colen.

Visits: 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *