Tim Drone

Exclusiv: Nu își mai ascund iubirea! Gestul care i-a dat de gol pe Andreea Bălan și pe Tiberiu Argint

Andreea Bălan pare să îl fi uitat de tot pe George Burcea, de care a decis să divorțeze la șase luni de la căsătorie și cu care are împreună doi copii. Acum artista își trăiește viața alături de Tiberiu Argint, iar ultimele informații arată că relația lor devine din ce în ce mai strânsă.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu își mai ascund iubirea!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au făcut apariția împreună din ce în ce mai des în ultimul timp. Deși artista susținea într-un timp că se descurcă și nu are nevoie de un alt bărbat, acum se pare că și-a schimbat părerea. Vedeta pare să se simtă foarte bine lângă Tiberiu, iar în viitorul apropiat poate că își vor oficializa relația. De curând au apărut și noi informații cu privire la relația lor, Andreea i-a cunoscut deja părinții lui Tiberiu și doarme din ce în ce mai des la el acasă.

„Ea i-a cunoscut pe părinții și sora lui Tiberiu, iar el vine sa o ia seara de la Te Cunosc De Undeva. Andreea doarme destul de des la el. Tiberiu se poartă extraordinar cu Andreea”, au declarat surse apropiate celor doi.

Ea i-a cunoscut pe părinții și sora lui Tiberiu, iar el vine sa o ia seara de la Te Cunosc De Undeva. Andreea doarme destul de des la el. Tiberiu se poartă extraordinar cu Andreea

Ea i-a cunoscut pe părinții și sora lui Tiberiu, iar el vine sa o ia seara de la Te Cunosc De Undeva. Andreea doarme destul de des la el. Tiberiu se poartă extraordinar cu Andreea

Artista este din ce în ce mai fericită

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au făcut apariția împreună la Vama Veche. Cei doi pare să fie din ce în ce mai apropiați, iar dacă totul merge bine, ne putem aștepta la o nouă căsătorie în showbiz. Vedeta pare să îl fi uitat de tot de fostul ei soț, George Burcea, iar acum își începe o nouă viață alături de Tiberiu. Aparițiile lor împreună atrag din ce în ce mai mult curiozitatea fanilor, iar sute de speculații ies la iveală. Totodată, Andreea Bălan a început să transmită și mesaje cu subânțeles pe rețelele de socializare.

„Cu cât ești mai fericit, cu atât ești mai frumos”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *