Tim Drone

Ministrul Alexe: România are şansa ca la parlamentare să scape pentru totdeauna de acest partid toxic, PSD

Ministrul Mediului, deputatul PNL Costel Alexe, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că are convingerea că moţiunea de cenzură a PSD nu va trece luni în Parlament, menţionând că la alegerile parlamentare „România are şansa să scape pentru totdeauna de acest partid toxic”.

Costel Alexe

„Cred că nici preşedintele PSD nu şi-a calculat foarte bine paşii pentru această moţiune, nu a mai aşteptat decizia Curţii Constituţionale. Pe ultima sută de metri, Ciolacu a afirmat pe pagina de Facebook că moţiunea va fi dezbătută şi votată luni. Ulterior s-au întâlnit birourile permanente reunite ale Camerei şi Senatului. Şi eu şi ceilalţi colegi ai mei din Cabinet suntem încrezători că acest Guvern va rămâne în continuare. Important este că România are şansa ca la alegerile parlamentare din decembrie să scape pentru totdeauna de acest partid toxic şi de această majoritate toxică din jurul PSD”, a afirmat Costel Alexe, liderul PNL Iaşi, scrie Agerpres.

Candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, Alexe a susţinut că PNL are mari şanse de câştig şi pe plan local.

„Astăzi PNL este creditat, aşa cum o spun cercetările sociologice, cu prima şansă la alegerile locale. Sunt convins că acelaşi lucru se va întâmpla şi în alegerile parlamentare din 6 decembrie, dacă vor fi ţinute. În nouă luni de zile Guvernul Ludovic Orban a demonstrat că are soluţii pentru economia românească. Moţiunea PSD va pica. Calculul hârtiei arată acest lucru. PSD nu a prezentat faptul că are voturile necesare pentru a trece moţiunea”, a mai spus ministrul Costel Alexe.

Prezent la conferinţa de presă, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat la rândul său că are convingerea că moţiunea nu va trece.

„Nu am emoţii. Voi fi în Germania, la întâlnirea cu miniştrii Agriculturii. Voi pleca de duminică, dar nu am emoţii”, a spus Adrian Oros.

Visits: 25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *