Tim Drone

Adevărul despre despărțirea dintre Lino Golden și Andra Ghinea. Apropiații i-au dat de gol

Relația dintre Lino Golden și Andra Ghinea nu a rezistat testului timpului, astfel că, în urmă cu câteva zile, s-a aflat că cei doi s-au despărțit. Astfel că lumea a fost surprinsă, mai ales că Lino făcuse câteva declarații pline de iubire nu în urmă cu mult timp.

Adevărul despre despărțirea dintre Lino Golden și Andra Ghinea

Însă acum s-a aflat motivul despărțirii dintre Lino Golden de iubita lui, Andra Ghinea. Nu totul este atât de negru precum pare, fiindcă s-ar putea să fie șanse mari ca despărțirea fiului ”adoptiv” al lui Alex Velea de Andra Ghinea să nu fie definitivă. În ultimii doi ani de relație, cei doi s-ar fi despărțit de până la 6 ori, iar motivul l-a constituit mereu gelozia exagerată a lui Lino.

S-ar mai fi aflat că Lino Golden este extrem de impulsiv când vine vorba de iubita sa și mai mereu se enervează destul de repede pe ea, chiar dacă o iubește foarte mult. Iar asta nu e tot. La fiecare ceartă cu ea, Lino alege să șteargă imediat toate pozele cu Andra, fiind o decizie la impuls.

Adevărul despre despărțirea dintre Lino Golden și Andra Ghinea

Lino Golden și Andra Ghinea, despărțiti sau nu?

Apropiații i-au dat de gol pe Lino Golden și Andra Ghinea

Dar lucrurile nu se opresc aici și iau o întorsătura neașteptată. După ce Lino Golden șterge pozele cu ea și o blochează pe toate rețelele de socializare, se calmează iar apoi este cuprins de regrete, o deblochează și într-un final se împacă cu ea.

”S-au despărțit din cauza geloziei lui Lino Golden. Dar nu cred că e ceva definitiv, că s-au mai despărțit de 5-6 ori în ultimii doi ani de relație. El e foarte impulsiv și se enervează din orice. Apoi șterge pozele cu ea și o blochează peste tot. După ce se calmează, tot el o caută pe Andra”, au declarat ,în exclusivitate pentru Playtech, în exclusivitate, surse din anturajul artistului.

„Îmi este puțin greu să vorbesc despre asta. Nu am mai publicat imagini cu mine și cu Andra pe rețelele de socializare. Au fost niște lucruri personale, însă suntem împreună și ne iubim. Am decis să o tatuez pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Mi-am făcut un tatuaj pe mâna stângă cu chipul Andrei Ghinea. Este un pas foarte mare pentru un om care este într-o relație cu cineva”, a spus Lino Golden pe canalul lui de YouTube, în urmă cu câteva săptămâni.

Visits: 37

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *