Tim Drone

Oana Roman, în costum de baie, sută la sută naturală. Cum a reușit să slăbească atât de mult

Oana Roman a reușit imposibilul! Vedeta se află la cea mai bună versiune a ei, iar acum toată lumea vorbește doar despre cum și cât a reușit să slăbească. Iată ce relaxată am surprins-o la mare, în vacanța petrecută doar cu fiica ei!

Oana Roman în 2019 (stânga) și în 2020

foto: Instagram

Lupta ei cu kilogramele, cu prejudecățile și cu judecățile de valoare durează de ani buni. Oana Roman (44 de ani) a recunoscut că a avut de suferit din această cauză, însă a trecut de la suferință, la nepăsare și asumare. De un an, mezina lui Petre Roman și-a activat ambiția la maximum și a intrat într-un proces de remodelare corporală.

Legat de dietă, Oana a adoptat cea mai sigură și mai puțin frustrantă variantă: mănâncă de toate, însă în cantități mici. Și iată că rezultatele se văd, fanii de pe Instagram o încurajează și o complimentează, iar ea le împărtășește diverse trucuri legate de procesul transformării prin care trece.

foto: BLITZ

„Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine și nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ceea ce fac reușesc să fiu un exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg”, a scris Oana Roman pe Instagram. Tot acolo a pus o fotografie cu ea în 2019, la plajă, pentru a evidenția diferențele.

Oana Roman

foto: BLITZ

Dietă bazată pe ciorbe, pește și grătare

Oana le-a răspuns și fanilor de pe Instagram la diverse întrebări legate de noua ei siluetă. “Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite. Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală”, a declarat Oana Roman.

foto: BLITZ

A slăbit 12 kg în 5 luni

Fata fostului politician Petre Roman spune că și-a schimbat întreaga garderobă. Acum încape lejer în haine mici. „Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie, cu procedurile acestea. Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana, scrie Click!

Visits: 20

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *