Tim Drone

Turcan: Suntem în situaţia de a ne ocupa timpul cu negocierea blocării moţiunii de cenzură

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că premierul Ludovic Orban şi alţi colegi miniştri au fost nevoiţi să îşi amâne vizita de sâmbătă de la Sibiu pentru că sunt ocupaţi cu negocierea blocării moţiunii de cenzură.

Raluca Turcan

„Astăzi ar fi trebuit să fim alături de premierul Ludovic Orban şi de alţi colegi de ai mei din Guvernul României pentru a marca două proiecte importante pentru judeţul Sibiu. Din nefericire, a trebuit să amânăm această vizită a colegilor noştri pentru că suntem în situaţia de a ne ocupa timpul, pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni, cu negocierea blocării moţiunii de cenzură pe care o vom avea luni. Am convingerea că vom opri această moţiune de cenzură, care, dincolo că este mincinoasă şi ticăloasă, destabilizează ţara”, a spus Raluca Turcan, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale, scrie Agerpres.

Vicepremierul Raluca Turcan a spus că şi ea va pleca după lansarea candidaţilor PNL de la Sibiu, la Bucureşti, pentru a duce negocieri pentru blocarea moţiunii.

„Credeţi-mă că de aici voi pleca din nou la Bucureşti şi alături de colegii mei până în momentul votului de luni, de la moţiunea de cenzură, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a opri acest demers, pe care îl calific, responsabil, ca fiind unul ticălos şi care nu are nimic de a face cu românii”, a mai spus Raluca Turcan.

Turcan este liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu. Ea a fost prezentă sâmbătă seara la lansarea candidaţilor PNL de la Sibiu, în grădina unui hotel de cinci stele din municipiu. Principalii candidaţi PNL de la Sibiu sunt actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, care candidează pentru al doilea mandat şi consilierul local Adrian Bibu, directorul Sălii Sporturilor „Transilvania”, care încearcă să ajungă primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *