Tim Drone

Decizia luată de șeful Poliției Române după întâlnirea scandaloasă cu clanul Duduianu. ”Mi-am făcut datoria”

Șeful Poliției Române nu a mai suportat acuzațiile aduse la adresa lui după evenimentul din ultima vreme și a decis să plece de la șefia Poliției Române. După un discurs emoționant, chestorul Liviu Vasilescu și-a anunțat plecarea. Totul s-a întâmplat după întâlnirea acestuia cu membrii clanului Duduianu.

Șeful Poliției Române și-a anunțat plecarea

După controversele apărute în ultima vreme, Șeful Poliției Române a decis să se retragă din postura lui actuală. Liviu Vasilescu nu va mai fi oficial inspector general al Poliției Române. În discursul său la o conferință de presă din sediu MAI, chestorul Liviu Vasilescu și-a anunțat plecarea, susținând că a făcut tot ce a fost mai bine în limita legii.

„Atât ca ofiţer de execuţie cât şi ca manager mi-am făcut datoria cu onoare şi bună credinţă, integritate profesională fiind principul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concentrat asupra Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Române într-o perioadă în care țara are nevoie de liniște și conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetățenilor. În permanență mi-am asumat responsabilitatea deciziilor.

Vă rog să-mi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să îndeplinesc sarcinile ce-mi vor fi încredințate”, a declarat Liviu Vasilescu, potrivit digi24.ro.

Decizia luată de șeful Poliției Române după întâlnirea scandaloasă cu clanul Duduianu. ”Mi-am făcut datoria”

Sursă Foto: economica.net

Scandalul a început după ce au apărut imaginile cu el în spațiul public

După ce imaginile cu șeful Poliției Române și membrii clanului Duduianu au apărut în spațiul public, președintele României le-a cerut celor din cadrul Ministerului de Interne și ai Poliției să explice aceste fapte. Așadar, secretarul de stat MAI a mărturisit totul, susținând că a fost o misiune tactică.

„Ca principală misiune, am solicitat devansarea funeraliilor şi am cerut reprezentanţilor Bisericii sprijin în acest scop. Modul în care ne-am îndeplinit misiunea a fost asumat, fiind cea mai eficientă soluţie legală pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi de a preveni incidente violente în data de 9 august. În nicio clipă, Poliţia Română nu a negociat siguranţa cetăţenilor cu nicio persoană, indiferent de calitatea acestora. Nu s-a negociat nici aplicarea legii, ci s-au impus măsuri de natură să prevină producerea unor evenimente grave”, a spus Bogdan Despescu la sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

Visits: 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *