Tim Drone

Răzvan Simion, surprins alături de noua iubită. Cum arată femeia care îl face să uite de Lidia Buble

Relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble s-a oprit brusc în urmă cu câteva luni, după mai mulți ani de iubire. Deși au existat multe semne că ea nu mai funcționa la fel de bine, nimeni nu se aștepta ca cei doi să încheie povestea de dragoste. Chiar dacă el a fost cel care a anunțat separarea de iubita sa, Răzvan părea că suferă cel mai mult. Totuși, noile zvonuri îl prezintă pe matinalul de la Neatza în compania unei alte tinere, semn că și-a revenit deja după despărțire.

Prezentatorul TV, surprins în compania unei brunete

Răzvan și Lidia și-au început relația după ce moderatorul a decis să divorțeze de soția sa. Astfel, mulți ar fi spus că este vorba despre o iubire intensă, care l-a determinat pe Răzvan să renunțe la familie. Deși avea doi copii, un băiat și o fată, prezentatorul a decis să își asculte inima și a început o poveste frumoasă alături de Lidia. Cei doi păreau de nedespărțit, mai cu seamă că în ultima vreme el o ajuta pe artistă și pe plan profesional.

Din păcate, cei doi și-au spus adio la începutul lunii iunie, când Răzvan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost anunțul prezentatorului.

După despărțire, Răzvan ar fi suferit potrivit apropiaților săi. Însă matinalul pare să își fi revenit rapid. El a fost surprins în compania unei brunete, alături de care a petrecut weekendul trecut în Turcia, la Istanbul.

Răzvan, în compania unei brunete foto - libertatea.ro

Răzvan, în compania unei brunete
foto – libertatea.ro

Cine este femeia alături de care Răzvan a fost văzut în Turcia

Potrivit libertatea.ro, moderatorul TV a fost surprins în compania unei femei, pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia. Jurnaliștii au încercat să afle din partea vedetei cine este cea care i-a fost parteneră la masă, însă Răzvan a insinuat că ar fi vorba despre Ianca, fiica sa. Totuși, părul scurt al brunetei indica faptul că nu poate fi vorba despre adolescenta de 16 ani.

Deși i s-au solicitat detalii despre această întâlnire, Răzvan a evitat să confirme sau să infirme prezența brunetei de la masa sa. Pe de altă parte, potrivit martorilor libertatea.ro, cei doi nu au împărtășit gesturi tandre, având un comportament discret unul față de celălalt.

Visits: 29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *