Tim Drone

Antonia, după 8 ani de iubire: „Alex, sunt încă îndrăgostită de tine!“

Antonia Iacobescu (31 de ani) și Alex Velea (36 de ani) se iubesc cu patos de opt ani. Pe atunci, ambii erau prinși în alte căsnicii, însă au intentat divorț și mai apoi s-au mutat împreună.

Au avut de înfruntat gura lumii și nimeni nu le dădea vreo șansă, dar au crezut cu tărie în iubirea lor și acum trăiesc fericiți alături de cei doi copii, Dominic (5 ani și jumătate) și Achim (3 ani și jumătate).

La ceas aniversar, solista cu trup superb, de fotomodel, și cu chip de păpușă, i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex, în dreptul fotografiei de familie: „Doi copii și 8 ani mai târziu. Sunt încă îndrăgostită de tine. De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noștri!”.

Antonia

La rându-i, Alex a declarat că Antonia este sufletul lui pereche: ”Ești peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulți ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!”.

Solista se luptă și acum cu divorțul de italianul Vincenzo Castellano, cu care are o fiică, Maya (10 ani). Micuța locuiește în Italia, însă Antonia merge adesea să o vadă, împreună cu actualul partener de viață și cu cei doi băieți, scrie click.ro.

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *