Tim Drone

Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, salvatorul lui Connect-R

În ultima vreme, Connect-R a avut mai multe apariții pe patul de spital, fapt care i-a îngrijorat pe fanii de pe rețelele sociale. Azi, solistul a explicat despre ce este vorba.

Tuncay Ozturk

foto: Facebook

„Sunt la doctorul Tuncay Ozturk. Spondiloza mea cervicală, care mi-a dat bătaie de cap atâta timp, e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! E un doctor extraordinar. Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci“, a transmis Connect-R pe Instagram. Deși a făcut o singură ședința de fizioterapie, Connect-R le-a spus fanilor că observă diferențele și că deja se simte mai bine. „După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele”, a adăugat el, scrie click.ro.

Connect-R

foto: Instagram

Andreea Marin l-a ajutat pe Tuncay în afaceri

Andreea Marin şi medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret la începutul anului 2013 după o relaţie de doar 9 luni. De-a lungul mariajului de aproape trei ani, au fost un cuplu discret, preferând confortul casei în locul evenimentelor mondene. „Zâna” a promovat afacerile soţului, însă lanţul de iubire s-a rupt când au apărut suspiciuni de infidelitate. Divorţul lor a fost rapid şi fără declaraţii, după bunul obicei al divei. Cârcotașii au comentat că Andreea Marin s-ar fi implicat, poate prea mult, în viaţa profesională a soţului. Ea s-a ocupat de decorarea şi de amenajarea cabinetului de fizioterapie pe care medicul turc l-a deschis în zona Primăverii din Capitală și i-a promovat munca ori de câte ori a avut ocazia.

Visits: 45

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *