Tim Drone

Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa PNL. ”Profită cu nerușinare de această pandemie pentru a fura”. Liderul PSD a lansat acuzații grave

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu acuzații foarte grave la adresa Guvernului Orban! Liderul social-democrat îi acuză pe liberali direct că ”fură cu 10 mâini”, sub acoperirea pandemiei de coronavirus! Acesta spune că PNL pune bețe în roate PSD, chiar dacă este vorba despre sănătatea românilor.

Marcel Ciolacu acuză PNL că ”fură cu 10 mâini” sub acoperirea pandemiei

”Noi cu sănătatea oamenilor, liberalii cu tunurile până la capăt! Astăzi, la Iași, președintele Consiliului Județean Maricel Popa a predat la cheie cel mai mare Spital mobil COVID-19 din țară! O #investiție de peste 13 milioane de euro, cu o capacitate de 250 de paturi, din care peste 100 de paturi la terapie intensivă !

Somez guvernul să nu mai pună bețe-n roate și să dea în regim de #urgență toate #avizele necesare pentru ca acest spital să primească pacienți ! Ieșenii au nevoie de spital, nu de războaie politice inutile ! În paralel, la Bacău, peneliștii au dat un tun de 3 milioane de euro pe un cort umplut cu aer, pe care l-au denumit mincinos ”spital”. Acum vor să îl vândă pe bucăți pe internet !

Marcel Ciolacu acuză PNL că ”fură cu 10 mâini” sub acoperirea pandemiei

Marcel Ciolacu acuză PNL că ”fură cu 10 mâini” sub acoperirea pandemiei

”Cei care doar dau din gură profită cu nerușinare de această pandemie”

Aceasta este diferența între cei care au cu adevărat grijă de sănătatea oamenilor și cei care doar dau din gură, dar – pe ascuns – profită cu nerușinare de această pandemie pentru a fura cu 10 mâini! Aveți grijă cu cine votați pe 27 septembrie!”, a transmis Marcel Ciolacu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Partidul Social Democrat a încercat în urmă cu câteva zile să dărâme Guvernul Orban, însă nu s-a întrunit cvorumul de ședință, iar moțiunea de cenzură a PSD a fost sortită eșecului.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut marţi că toţi “combinagii” care au ţinut Guvernul Orban “în viaţă sunt răspunzători”, alături de PNL, pentru “dezastrul” în ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID-19.

“Un nou record negativ – 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!! Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor”, a scris ATUNCI Ciolacu pe Facebook.

Visits: 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *