Tim Drone

Cătălin Botezatu: „Am refuzat multe femei, sunt greu de cucerit“

Obişnuit cu o viaţă bazată pe lux, cu vacanţe exotice şi multe proiecte, am fost curioşi să aflăm dacă celebrul designer Cătălin Botezatu (53 de ani) s-a plictisit pe timp de pandemie, cu atâtea restricţii din toate părţile. Astfel, celebrul designer ni s-a confesat într-un interviu despre modă, televiziune şi dragoste.

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a revenit în forţă la “Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiunea concurs, după o scurtă vacanţă la munte: ”Am muncit foarte mult, mi-am permis doar să mă odihnesc câteva zile într-un loc drag sufletului meu, la o pensiune pe care o consider o a doua mea casă. Nu mi-au lipsit deloc locurile exotice; la această pensiune m-am simţit mai bine decât în orice altă destinaţie. Am stat singur, am avut timp să îmi pun ordine în gânduri şi în proiectele pe care le voi derula în continuare. În această perioadă am mâncat ce am vrut, cât am vrut; m-am şi îngrăşat puţin. M-am jucat cu câinele meu, Gucci, el mi-a fost singura companie. Nu, nu m-am plictisit pentru că, aşa cum spuneam, în fiecare zi aveam un program uşor «leneş», mi-am permis să mă trezesc mai târziu, dat fiind că mă aflam într-o casă, o pensiune de munte, la un om care se ocupă de mine ca o adevărată mamă; luam micul dejun când doream.

Am fost un răsfăţat în această perioadă. Pentru prima oară în viaţa mea am mers la cules de fragi şi afine. Zona era plină de astfel de fructe. Nu s-a instalat nici un fel de monotonie”. S-a bucurat de contracte de imagine: “Chiar dacă nu am avut prezentări de modă şi lucrurile s-au încetinit într-o oarecare măsură, contractele de imagine s-au înmulţit, s-au dublat chiar. O parte din afacerile mele au fost afectate. Aşa cum se ştie, fabricile au fost închise, au fost pierderi, am închis magazine, dar am luat-o ca atare, ne-am asumat. Cu toţii am pierdut şi dacă suntem puternici o vom lua de la capăt şi vom recupera”. Este tot singur, şi la 53 de ani: ”Femeia ideală, în viziunea mea, trebuie să fie frumoasă, am trăit în lumea asta, printre femei frumoase. Îmi plac femeile care au un simţ dezvoltat al umorului, care ştiu să mă facă fericit, care ştiu să râdă şi să plângă alături de mine. Au fost multe femei pe care le-am refuzat, dar nu pentru că nu îmi plăceau, ci pentru că, poate, nu erau genul meu sau erau prea insistente”. Se consideră un bărbat greu de cucerit: ”Da, sunt foarte greu de cucerit şi pretenţios. Trebuie să ai foarte multe calităţi”.

Se simte bine, după operaţia la colon

Cătălin Botezatu s-a confruntat, de-a lungul vremii, cu mari probleme cardiace, iar la sfârşitul anului 2019 a suferit o operaţie grea la colon. E fericit însă că acum se simte perfect: ”Sunt foarte bine cu sănătatea, în aceste momente aştept să merg la control, în Turcia, atunci când terminăm filmările pentru “Bravo, ai stil Celebrities”. Sunt foarte prudent, dar optimist, şi cred că totul va decurge perfect”, a mai spus acesta, scrie click.ro.

Visits: 13

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *