Tim Drone

Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de Covid-19. „Ajut la rândul meu“

Ozana Barabancea (51 ani), profesoară de canto şi solistă de jazz, a decis să sară în ajutorul pacienţilor cu forme grave de COVID – 19. Prin urmare, vedeta a mers la Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Bucureşti şi a donat plasmă.

Ozana Barabancea

Foto: Instagram

Jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată de postul Antena 1, ea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus în luna iunie. Deşi era un pacient asimptomatic, Ozana a fost internată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Profesor Matei Balş” din Capitală, tot acolo unde au primit îngrijiri Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel, colegii ei de la emisiune. În perioada respectivă nu mai erau locuri la adulţi, aşa că profa de canto a stat internată într-o rezervă la secţia de copii, scrie click.ro.

”Azi am făcut o faptă bună! Am donat plasmă! Important este că, fiind sănătoasă, îi pot ajuta pe semenii mei!”, a anunţat soprana pe pagina ei de Instagram. “Am fost la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, unde am fost tratată regeşte! Plasma mea contează! Sângele este important! Aşa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine, şi eu ajut la rândul meu! Dar din dar se face Rai. Am plecat de acolo fericită! Ajutaţi! Donaţi dacă sunteţi curajoşi şi sănătoşi la trup, minte şi spirit! Aveţi grijă de voi şi de familiile voastre. Binecuvântări tuturor!”, a adăugat ea.

Ozana Barabancea a reluat filmările la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. De sâmbătă, 12 septembrie, ora 20.00, telespectatorii o pot revedea pe micul ecran la Antena 1.

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *