Tim Drone

Alin Oprea, scandal la ușa vilei sale: „E strigător la cer ca familia să mă dea afară din casa luată din banii mei!“

Alin Oprea (48 ani) şi Larisa, soţia lui, au decis iniţial să divorţeze pe cale amiabilă. Artistul s-a mutat la hotel, însă când a venit să-şi ia lucrurile, nu a mai putut intra în vila de 200.000 de euro, din zona Cişmigiu, pe care a achiziţionat-o din banii de concerte. Rudele nevestei au schimbat yala, aşa că solistul trupei Talisman a rămas la uşă.

Alin Oprea

foto: arhivă personală

Alin Oprea a mărturisit că a avut parte de un scandal monstru chiar în propria locuinţă, unde nu mai poate intra ca să-şi recupereze lucrurile. Când a ajuns în faţa uşii, Alin a fost întâmpinat de soacră şi de cumnat, care nu l-au lăsat să mai intre în casă, aşa că solistul a sunat la 112. La faţa locului au venit trei echipaje de poliţie, pentru a-l ajuta să intre în vilă. Acest lucru s-a întâmplat până acum de trei ori.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuţii. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră şi cumnat. Mă agresează femeia asta. Este a doua oară când vin şi sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile, pentru că am nevoie urgent de ele la studio. E strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1. El a mai menţionat că Larisa şi-a bătut joc şi de numele trupei, care i-a adus bani de-a lungul anilor.

Alin are instrumente muzicale de 100.000 de euro

”M-a dezamăgit faptul că toate medaliile formaţiei Talisman le-a pus într-un sac de gunoi şi i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic”. Artistul a muncit ani întregi pentru vilă: ”Casa e la Cişmigiu, am cumpărat-o cu 200 000 de euro”, a spus el.

Şi instrumentele muzicale rămase acolo şi pe care Larisa refuză să i le mai dea au costat o avere. El a depus o plângere penală în acest sens. ”Am acolo instrumente muzicale în valoare de 100.000 de euro. Au vrut iniţial să le vândă prin fraţii ei interlopi, dar am reuşit să-i descurajăm făcând plângere penală pentru furt. Nu am recuperat tot. Încă mă mai chinui să găsesc nişte bunuri care au fost scoase din casă. Practic furate”, a mai spus Alin Oprea, scrie Click!

Alin și Larisa se acuză reciproc de infidelitate

Casa a aparţinut familiei regale, în perioada interbelică, lucru pe care l-a aflat destul de târziu, găsind nişte schiţe vechi prin casă: „Noi am găsit apartamentul într-o stare jalnică. Am renovat totul, de la zero, dar am păstrat caracterul clasic şi nobil al casei, conform schiţelor găsite întâmplător”, spunea Alin, în 2012. Larisa şi Alin Oprea, care au doi copii, Adrian (21 ani) şi Melissa (18 ani), se acuză reciproc de infidelitate.

Alin susţine că soţia lui a vrut să divorţeze în urmă cu 10 ani, de dragul unui bărbat din Germania: ”Doar fiul nostru a determinat-o să renunţe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am şi primit o citaţie de divorţ, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat şi un post de televiziune, a făcut în aşa fel încât totul să pară doar o farsă”. Divorţul lor s-a mutat de la notar la tribunal.

„Rugăciunea şi meditaţia sunt vitale pentru pacea interioară“

Alin Oprea ne-a spus că se luptă să se detaşeze de toate aceste probleme: ”Sportul este o rutină zilnică, dar şi o plăcere. Fac sală (bodybuilding), alerg în aer liber, iubesc drumeţiile la munte şi lupta cu valurile la mare. Scena este un combustibil fantastic, muzica fiind pentru mine o «magie» care-mi împlineşte sufletul. Rugăciunea şi meditaţia sunt de asemenea vitale pentru pacea mea interioară. Nu mai acordasem de mult timp atenţie vieţii mele, sănătăţii mele, sufletului meu”. El şi-a găsit fericirea în braţele altei femei: ”Am înţeles atunci că Dumnezeu mi-a dat viaţă şi dreptul la fericire. Nu întâmplător în acel moment critic a apărut exact persoana potrivită, femeia care urma să facă lumină în viaţa mea. Mi-a oferit iubire, motivaţie şi o putere interioară care m-a determinat să fac schimbări majore în plan fizic, mental şi spiritual. Ea a avut şi are în continuare un rol important de mentor, care prin viziunea şi capacităţile ei speciale m-a ghidat cu înţelepciune, răbdare şi devotament să mă regăsesc pe mine însumi”.

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *