Tim Drone

“Investiții începute de ani de zile și abandonate în faza incipientă”. Anunțul Gabrielei Firea despre Centura Capitalei. Veste grea pentru bucureșteni

Gabriela Firea a ieșit cu încă un atac la Guvernul orban, de data aceasta legat de Centura Capitalei. Îmbrăcată în blugi și un tricou, cu o șapcă pe cap, primrul General a plecat pe Centura Capitalei pentru a arăta stadiul în care se află lucrările anunțate cu mare fast de Guvern.

Primarul Gabriela Firea a atacat Guvernul pentru stadiul lucrărilor de pe Centura Capitalei

Primarul Gabriela Firea a înregistrat un clip video în care critică Guvernul pentru starea în care se află Centura Capitalei. Edilul a amintit de inaugurarea cu fast a lucrrilor de către membrii Guvernului, dar spune că pe șantier nu este nici măcar un muncitor, dar recunoaște că au fost câțiva de dimineață, ”însă nu suficienți”.

“Despre artificii, autostrăzi, alți demoni și minciuni. Pe acest șantier ar fi trebuit să fie acum sute de muncitori. Zi lumină. Așa ni s-a promis. Centura ocolitoare a Capitalei este, înca, o himeră. Se poate lucra pe un segment de 1,5 km din 16 contractați, dar activitatea e de o tristețe înfricoșătoare.

Despre artificii, autostrazi, alti demoni si minciuni. Pe acest santier ar fi trebuit sa fie acum sute de muncitori. Zi lumina. Asa ni s-a promis. Centura ocolitoare a Capitalei este, inca, o himera. Se poate lucra pe un segment de 1,5 km din 16 contractati dar activitatea e de o tristete infricosatoare. Constructorul turc – da, turc, al guvernului e bun -, spune ca nu i-a dat CNAIR, care apartine de Ministerul transporturilor, front de lucru. Atunci de ce au venit toti sa lansaze santierul? De ce au facut declaratii pompoase cum ca vor “dudui” lucrarile la Centura? Sa nu uite ca i-am rugat de nenumarate ori sa transfere Centura la Primarie, pentru a o finaliza. Asa cum am finalizat si Podul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, Pasajul Sudului si vestitul Pod Ciurel. Investitii incepute de ani de zile si abandonate in faza incipienta. Cuvintele sunt de prisos!#FaraPromisiuniDesarte#MaiMultaMunca #MaiPutineArtificii

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 11 septembrie 2020

”Investiții începute de ani de zile și abandonate în faza incipientă”

Constructorul turc – da, turc, al guvernului e bun -, spune că nu i-a dat CNAIR, care aparține de Ministerul transporturilor, front de lucru. Atunci de ce au venit toți să lanseze șantierul? De ce au făcut declarații pompoase cum că vor “dudui” lucrările la Centură?

Edilul spune că a rugat de nenumărate ori Guvernul să transfere Centura la Primărie, pentru a putea termina lucrările, dar de fiecare dată s-a izbit de refuz.

”Să nu uite că i-am rugat de nenumărate ori să transfere Centura la Primărie, pentru a o finaliza. Așa cum am finalizat și Podul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, Pasajul Sudului și vestitul Pod Ciurel. Investiții începute de ani de zile și abandonate în faza incipientă. Cuvintele sunt de prisos!”, a spus Gabriela Firea.

Inaugurarea lucrărilor sectorul sudic, lotul 2 Vidra – Bragadiru Sud a avut loc pe data de 18 august 2020, iar pe centură chiar a fost spectacol. Sub privirile premierului Ludovic Orban, au fost trase artificii în culorile steagului României.

„Bucureștiul are nevoie de autostrada de centura nu de azi, nu de ieri, de cel puțin 15 ani. Această autostradă de centura este vitală pentru București. Pe toate tronsoanele autostrăzii de centură suntem în progres de la preluarea guvernării. Dacă ne mai lasă unii cu contestațiile, care nu fac decât să boicoteze ritmul de construcție a infrastructurii de transport, vom semna până la sfârșitul anului toate contractele de proiectare și execuție pe cele 4 tronsoane de nord. Am încredere că vor începe lucrările pe toate cele 3 tronsoane din zona de sud până la sfârșitul anului”, spunea premierul Ludovic Orban.

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *