Tim Drone

Assassin’s Creed Valhalla se lansează mai devreme: când poți să joci noul titlu Ubisoft

Seria de jocuri Assassin`s Creed este una dintre cele mai populare și profitabile din lume, iar dacă ești fan, te vei bucura să afli că nu mai ai mult de așteptat până la lansarea noului Valhalla.

Assassin`s Creed Valhalla este cel mai nou joc din îndrăgita franciză. În teorie, lansarea era programată pentru 17 noiembrie 2020. Din start, ar fi trebuit să fie disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Google Stadia. În mod previzibil, va exista și o versiune next-gen a jocului pentru a profita de puterea de procesare suplimentară din Xbox Series X și PlayStation 5, dar până de curând, nu exista o dată de lansare pentru acea iterație.

La mai puțin de 24 de ore după ce s-a confirmat că Xbox Series X și Xbox Series S se vor lansa pe 10 noiembrie, peste două luni, cei de la Rock Paper Shotgun au obținut informații că noul Assassin`s Creed Valhalla va fi disponibil de la aceeași dată. Cu alte cuvinte, în contrast cu întreaga industrie afectată de pandemie, o industrie care a înregistrat amânări semnificative pentru lansări, Valhalla va ajunge în mâinile gamerilor cu o săptămână mai devreme.

Partea bună este că, deși pare să fie un titlu de lansare pentru Xbox Series X și nu este exclus să vedem o ediție specială a consolei cu jocul în pachet, nu-ți trebuie un Xbox ca să joci Valhalla. Toate versiunile menționate mai sus vor fi disponibile din aceeași zi, indiferent de platformă.

”Suntem entuziasmați să anunțăm că jucătorii vor putea să descopere Assassin`s Creed Valhalla mai repede decât se așteptau!”, a anunțat producătorul Julien Laferriere într-un comuncat. ”Abia așteptăm să vedeți lumea pe care am creat-o pe parcursul ultimilor trei ani cum prinde viață pe toate platformele, inclusiv pe viitoare generație de console Xbox Series X / S pe 10 noiembrie.”, a continua oficialul. Rămâne să vedem dacă jocul va fi atât de bun pe cât pare din trailere.

[embedded content]

Visits: 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *