Tim Drone

Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de surioara de 4 ani

Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, are toate motivele să fie fericit. Una dintre cele mai mari dorințe ale sale: lansarea unui album a devenit realitate.

Cântărețul a sărbătorit lansarea primului său album printr-un concert live de la care a lipsit iubita sa, Cleopatra Stratan. Cu toate că nu a fost prezentă fizic alături de el, Edward i-a dedicat un moment muzical Cleopatrei, primind aplauze la scenă deschisă.

Alături de familia sa, de gașca de la Famous Production și de cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă, Edward Sanda a lansat primul album din cariera sa, „Nuanțe de iubire”.

În cadrul evenimentului restrâns, în aer liber, care a avut loc la Moșia Corbeanca, artistul a susținut un concert live în care a cântat cele 12 piese. „După cum știți deja, toate cântecele de pe album sunt de dragoste, pentru ca am vrut să descriu iubirea în mai multe nuanțe. Sunt foarte emoționat pentru această seară! Este lansarea primului meu album și mă bucur că am reușit la vârsta aceasta să realizez un lucru pe mi-l doream încă de când am început să cânt. Numele albumului a fost ideea mea și am lucrat foarte mult la , deoarece eu am compus integral multe din piese, le-am masterizat și mixat. Totul a venit natural și cred că a ieșit foarte bine”, a declarat Edward, scrie click.ro.

Cel mai emoționant moment a fost cu siguranță cel în care Edward a sunat-o pe iubita sa, Cleopatra Stratan, pentru a-i cânta, în direct, una dintre melodiile de pe album. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, Cleopatra s-a bucurat de surpriza pregătită de Edward, iar toți cei prezenți la eveniment au fost martori poveștii de dragoste pe care o trăiesc tinerii artiști.

Prietena nu a putut să îi fie aproape la eveniment, însă Edward a fost înconjurat de prieteni și de alte nume din industria muzicală. Pe scenă, alături de Edward a urcat și Ioana Ignat, dar și Randi care i-a urat să rămână mereu la fel de perfecționist și ambițios cum este acum.

„Sunt foarte mândru de Edward, pentru că a lucrat integral la acest album, ceea ce puțini artiști fac”, a declarat Randi. La rândul său, Edward a mărturisit că Randi este mentorul lui, „este omul de la care învăț foarte multe lucruri. Îl iubesc și îi mulțumesc!”.

La eveniment au fost prezenți Amna, Doinița Oancea, Dan Badea, Adina Buzatu, dar și părinții lui Edward, însoțiți de surioara sa, Elisabeth, de doar patru anișori.

Visits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *