Tim Drone

Dorian Popa a filmat videoclip la azil. Cine e solista sexy care cântă cu el

Dorian Popa și Anamaria Petrișor, o artistă din noul val, au lansat melodia „Mi-e frică”, al cărei videoclip a fost filmat sub forma unei parodii a unui film de artă, în regia Isabellei Szanto. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Târgoviște, Dâmbovița.

“Sunt tare mândră de acest proiect. Am lucrat împreună cu o echipa super talentată și m-am bucurat că Dorian Popa a acceptat provocarea mea. A fost o super colaborare, mult peste așteptările mele și cred că am făcut echipa bună. Sunt sigură că o să vă placă și vouă. Va provoc să dați play pentru că nu o să regretați”, a declarat Anamaria Petrișor.

Anamaria Petrișor și Dorian Popa au filmat videoclip la azil

„Sunt extrem de încântat de colaborarea cu Anamaria. «Mi-e frică» este o piesă foarte frumoasă, scrisă de ea. Am rămas plăcut surprins de faptul că Anamaria este și compozitor. M-am bucurat să scriu și eu strofa mea, alături de Șerban Cazan. Îmi place foarte mult vocea Anamariei. Este o față talentată, frumoasă, are tot pachetul unui artist complet: voce, carismă și talent. Sper ca piesă să aibă succes, deoarece toți prietenii mei au fost plăcut impresionați” a declarat Dorian Popa.

Anamaria Petrișor și Dorian Popa au compus versurile

Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production și este compus de către Anamaria Petrișor, Șerban Cazan, Dorian Popa și Ana Stancu. Cei care au sprijinit acest proiect atipic a fost Centrul Medical “Dr. Furtună Dan”. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Târgoviște, Dâmbovița.

„Am piesă cu Anamaria Petrișor, de care sunt extrem de mândru, și sunt norocos că se va lansa pe canalul meu de Youtube. Este o piesă senzațională și cu un clip interesant și îndrăzneț. Am făcut un videoclip într-un spital de nebuni ba, mai mult, au apărut și lucruri interpretabile în presă”, a declarat Dorian Popa, scrie click.ro.

Visits: 38

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *