Tim Drone

Dragoș Bucur, confirmat cu Covid-19. Ce se întâmplă cu emisiunea „Visuri la cheie”

Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat cu Covid-19. Imediat după confirmarea diagnosticului, producătorii emisiunii au decis suspendarea filmărilor și intrarea în autoizolare a întregii echipe.

Dragoș Bucur

Vestea bună este că atât starea lui de sănătatea lui Dragoș Bucur, cât și a membrilor familiei sale – solista Dana Nălbaru și cei trei copii ai lor – este bună.

Toate persoanele care au intrat în contact direct cu Dragoș au fost contactate și sunt în procedura de testare, iar filmările au fost oprite temporar până la aflarea următoarelor vești, conform stirileprotv.ro, citat de click.ro.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoș Bucur.

Această oprire temporară nu va afecta difuzarea pe tv a emisiunii ”Visuri la cheie”, telespectatorii putând urmări în continuare show-ul în fiecare zi de miercuri, de la 20.30, la PRO TV.

Visits: 13

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *