Tim Drone

VIDEO Aproape 200 000 de euro, confiscați în urma perchezițiilor de amploare din București, Ilfov și Teleorman

Polițiștii de la Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale-Sector 1 pun în aplicare la momentul transmiterii știrii 15 percheziții în București, Ilfov și Teleorman. Descinderile vizează clanuri interlope.

UPDATE. În urma activităților de astăzi polițiștii au ridicat următoarele bunuri în vederea continuării cercetărilor:
-24 arme albe ( cuțite, macete, săbii) și 10 obiecte contondente (bâte, castet, box metalic), un pistol tip airsoft precum și sumele de 152.000 de euro, 38.250 de USD și 8.020 de lire sterline.
De asemenea au fost ridicate și bijuterii din aur. În cauză au fost reținuți 7 bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Conform surselor Puterea, perchezițiile au loc la clanul Sadoveanu.

Unul dintre suspecți a încercat să fugă, iar oamenii legii au fost nevoiți să tragă foc de avertisment și a fost prins rapid. Conform informațiilor noastre, nimeni nu a fost rănit.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În cadrul prchezițiilor au fost găsite arme, care vor fi ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

La acțiune participă polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti – Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

Visits: 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *