Tim Drone

Adelina Pestrițu, dezvăluiri, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Am primit o lecție importantă”

Adelina Pestrițu (33 de ani) s-a vindecat de coronavirus, după mai bine de 10 zile, timp în care a urmat un tratament strict și s-a aflat sub supraveghere medicală. Vedeta este din nou activă în mediul online, unde a revenit după o pauză în care nu a mai scris absolut nimic prietenilor virtuali, spre îngrijorarea acestora. Marți, 15 septembrie, Adelina a încărcat o nouă fotografie și un mesaj plin de optimism despre cea mai neagră perioadă a vieții sale.

Adelina Pestrițu

Sursă foto: Instagram Adelina Pestrițu

La două săptămâni după a anunțat, la miezul nopții, că este infectată cu noul virus gripal și a promis că va oferi detalii despre starea sa de sănătate, Adelina Pestrițu s-a vindecat complet și a revenit pe pagina personală de Instagram. A încărcat o fotografie, realizată acasă, în care apare fără pic de machiaj. Alături de imagine a scris un mesaj în care vorbește despre panica pe care a trăit-o și îi îndeamnă pe cei interesați să acceseze pagina blog-ului ei dacă doresc că afle întreaga experiență dramatică prin care a trecut.

„Ce a fost greu a trecut și iată-mă din nou aici. Mă simt de parcă astăzi începe o nouă etapă din viața mea. Am povestit despre fiecare clipă din această experiență într-un articol pe blog-ul meu. Am primit o lecție importantă despre necunoscut, umanitate, izolare și dor. Nu a fost ușor, dar sunt recunoscătoare pentru ce am învățat”, au fost cuvintele Adelinei.

Sursă foto: Arhivă personală

Pe 1 septembrie, la miezul nopții, Adelina anunța, cu lacrimi în ochi, că a fost testată pozitiv pentru coonavirus

Adelina a fost inactivă timp de 13 zile în mediul online, timp în care cei 1 milion jumătate de urmăritori au scris nenumărate întrebări vedetei care a decis să păstreze tăcerea asupra stării sale de sănătate și să ia o pauză de la tot ce înseamnă social media.

Adelina Pestrițu a transmis un mesaj prietenilor din mediul online, după mai bine de 10 zile în care a fost absentă de pe toate rețelele de socializare

Pe 13 septembrie, Adelina a explicat, pe pagina personală de Instagram care a fost motivul pentru care „a dispărut” în această perioadă. „Regret că nu am fost activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate, să revin alături de familia și de copilul meu. Nu e plăcut să fii bolnav”, a mărturisit Adelina, în urmă cu doar câteva zile, scrie click.ro.

Visits: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *