Tim Drone

Clasament FIFA: Naționala României a urcat 3 poziții și a ajuns pe locul 34

România a urcat 3 poziții în clasamentul FIFA și a ajuns pe locul 34, ca urmare a rezultatelor obținute la începutul lunii septembrie, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Avansul tricolorilor în clasamentul FIFA se datorează rezultatelor obținute în primele două jocuri din Liga Națiunilor: 1-1 cu Irlanda de Nord și 3-2 cu Austria, potrivit mediafax.ro.

Islanda, viitorul adversar al României din play-off-ul EURO, se află pe locul 41, în coborâre cu două locuri.

Celelalte naționale pe care le va întâlni România în Liga Națiunilor sunt clasate astfel: Austria, locul 27, în coborâre cu un loc, Irlanda de Nord, locul 38, în coborâre cu două poziții, și Norvegia, locul 44, pe aceeași poziție ca în clasamentul precedent.

România va juca în octombrie trei partide: în 8 octombrie cu Islanda, în semifinala barajului pentru Campionatul European, iar apoi, pe 11 și 14 octombrie, va evolua în Norvegia și acasă contra Austriei în Liga Națiunilor.

Dacă va trece de Islanda, România va juca în noiembrie în finala play-off-ului EURO împotriva învingătoarei dintre Bulgaria (locul 60 în clasamentul FIFA) și Ungaria (locul 52), a anunțat FRF, scrie stiripesurse.ro.

Visits: 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *