Tim Drone

Delia, în lacrimi, după filmarea cu fetița umilită: „Pe noi, când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți”

Delia a clacat după ce a privit filmulețul inuman cu primarul din Sângeorz-Băi, care îşi umilea fetiţa, obligând-o să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate. Solista a plâns și a povestit episoade traumatizante pe care le-a trăit la grădiniță și la creșă.

Delia

“Experiența pe care a avut-o fetița – nu știu ce vârstă are, mi-a trimis cineva articolul respectiv – mi-a adus așa… niște flash-backuri din grădiniță și cred că și din creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare, doar că pe noi, când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți. Pe vremea aia așa era, văd că așa e și acum. Părinții te băteau, că așa știau de la părinții lor, că trebuie să te bată ca să înveți, să studiezi. Și la grădiniță, uneori, primeai același tratament. Și, uneori, am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit”, a declarat Delia pe Instagram Stories.

„Educatoarele mâncau merele și ne dădeau cojile”

Extrem de afectată, cu lacrimi la vedere, Delia a povestit un episod umilitor, de o cruzime fără margini: “Țin minte când educatoarele de la creșă sau de la grădi… de la creșă… curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile. Dar ne dădeau cojile de mere așa, le puneau pe o tavă imensă, de unde să mâncăm coji de mere. Asta se întâmpla în grădinița sau creșa dintre Piața Reșița și Straja în Sector 4, București, acum mulți ani”.

Primarul Traian Ogâgău

foto: captură Facebook

Primar și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi, promițând că n-o să mai fie obraznică

O filmare realizată de primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a intrat în posesia celor de la Ştiri de Bistriţa, imaginile surprinse fiind greu de imaginat și de privit. În videoclip, Ogâgău îşi ceartă fata, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, spunându-i să repete diferite fraze. „Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” sunt lucrurile pe care Ogâgău vrea ca fiica sa să le rostească în timp ce este filmată. Joi a apărut şi o înregistrare audio cu primarul, în care-şi terorizează întreaga familie, scrie click.ro.

Poliția s-a autosesizat în acest caz

Poliţia s-a sesizat în acest caz şi a deschis o anchetă. „Conducerea I.P.J. Bistriţa Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spaţiul public”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Crina Sîrb. Între timp, și PNL Bistriţa Năsăud a avut o reacție și a anunțat că se delimitează de primarul din Sângeorz-Băi. ”Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa Năsăud.

Visits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *