Tim Drone

Horia Brenciu, despre soția sa: „Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu”

Este un tată devotat și susține că familia este „pansament” pentru orice. Horia Brenciu are patru copii, dintre care numai unul biologic și se simte împlinit și fericit, dovadă stând că mereu îl vedem cu zâmbetul pe buze!

Horia Brenciu

Juratul de la Vocea României povestește care este relația cu soția sa după 14 ani de relație și cum își petrece timpul în compania copiilor!

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 14 ani, cu Alice Dumitrescu, iar împreună cresc patru copii, de care se simt tare mândri!

În ceea ce o privește pe partenera lui, solistul în vârstă de 48 de ani susține că o admiră extrem de tare: „Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…”, a spus Horia Brenciu.

Citește mai departe pe avantaje.ro

Visits: 37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *