Tim Drone

Andreea Bănică s-a răzgândit. Nu-și mai lasă fiica la școală în sistemul hibrid

Într-o perioadă în care veștile despre copii testați pozitiv la noul coronavirus se înmulțesc, Andreea Bănică a luat o decizie radicală. Solista a hotărât să nu-și mai lase fiica de 10 ani la școală în sistemul hibrid, pentru care optase inițial. ”Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru”, a scris Andreea pe contul personal de Instagram, potrivit click.ro.

Andreea Bănică și Sofia

foto: arhiva personală/Instagram

Andreea Bănică a ales școala exclusiv online pentru Sofia, speriată de numărul din ce în ce mai mare de cazuri noi de Covid-19. Inițial, solista optase pentru sistemul hibrid, în care fiica ei să urmeze cursurile și online, și fizic, la școala la care este înscrisă. Evoluția recentă a epidemiei de coronavirus la noi în țară a determinat-o însă pe Andreea să-și schimbe opțiunea.

Vedeta a explicat pe Instagem de ce a luat această decizie.

”Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus Covid-19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace”, a scris Andreea pe contul personal de Instagram.

Andreea Bănică: ”Ne dezinfectăm mereu și purtăm măști”

Andreea a încheiat cu un îndemn pentru cei care îi urmăresc activitatea de pe rețelele sociale să respecte recomandările autorităților și să evite spațiile aglomerate, să se dezinfecteze des și să poarte masca de protecție.

”Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă, însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți.”

Visits: 36

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *