Tim Drone

Barna: Vom fi foarte fermi pe principiile legate de integritate, transparenţă şi toleranţă zero la nepotism şi corupţie

Co-președintele Alianței USR-PLUS, Dan Barna, a declarant că reprezentanții acesteia vor fi Fermi pe principiile legate de integritate, transparență și toleranță zero la nepotism și corupție.

Dan Barna a explicat, într-o conferinţă de presă, cum vor fi realizate majorităţile în consiliile locale unde alianţa are reprezentanţi. 

“Vreau să mai spun doar un element legat de modalitatea în care vom construi majorităţile în acest consilii locale în care suntem prezenţi. Vom fi foarte fermi pe principiile pe care le-am susţinut în întreaga campanie, principiile legate de integritate, de transparenţă, de toleranţă zero la ceea ce înseamnă nepotism, probleme de corupţie sau probleme de integritate ale eventualilor alţi consilieri”, a transmis Barna.

Barna a cerut celor implicaţi în procesul electoral să rămână vigilenţi până la sfârşit.  

“Aşteptăm în continuare rezultatele finale, îi încurajez şi le cer colegilor noştri care sunt încă implicaţi în procesul electoral să rămănă vigilenţi până la sfârşit pentru că şi sunt locuri în care am câştigat sau am pierdut un consilier cu două voturi, cu un vot, cu număr foarte mic de voturi. Loialitate, seriozitate, garanţia unei bune guvernări sunt lucrurile pe care le aduce USR-PLUS în consiliile locale şi suntem încrezători că vom confirma aceste aşteptări în bună măsură foarte mare ale românilor”, a afirmat Barna.

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *