Tim Drone

Roxana Nemeș, noua țintă a atacurilor Andreei Tonciu la Bravo, ai stil: „Te dau în judecată și îți iau și banii“

Roxana Nemeș este noua țintă a atacurilor Andreei Tonciu, iar de când artista a devenit concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities a intrat în atenția fostei asistente tv, dar și a prietenelor sale Oana Radu și Cristina Șișcanu. Iată că în ultima ediție difuzată a emisiunii Roxana Nemeș a fost în centrul unui scandal.

Roxana Nemeș a fost atacată dur de Andreea Tonciu deoarece aceasta ar fi țipat la fosta asistentă tv a Adrianei Bahmuțeanu, însă nu există nicio filmare care să ateste acest lucru. Iată că în ultima ediție difuzată, Roxana Nemeș a fost ținta unor atacuri venite din partea unor colege de emisiune.

„Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina.Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea Tonciu despre Roxana Nemeș.

Cântăreața a reacționat imediat la acuzele Andreei Tonciu recunoscând că nu se poate schimba pentru nimic în lume.

„Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb.”, a spus Roxana Nemeș, scrie click.ro.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *