Tim Drone

Blue Air se laudă cu frumusețile României și vine cu oferte de nerefuzat la călătoriile în țară

Dacă te încântă perspectiva de a efectua câteva călătorii pe teritoriul României, operatorul aerian Blue Air vine cu niște oferte de nerefuzat între orașele mari ale țării.

În cazul în care vrei să redescoperi România în perioada următoare, o poți face cu avionul la prețuri mult mai rezonabile decât de obicei. Așa poate reușești să uiți măcar un pic de faptul că nu există autostrăzi în țara noastră și este improbabil să apară pe parcursul vieții noastre.

În speranța că va reuși să aducă din nou oamenii în aeroporturi, operatorul Blue Air, grav afectat de pandemie, are câteva oferte atractive pentru cursele între București și Bacău, Iași, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca și Timișoara. Pentru a le promova, oficialii companiei au făcut mai multe postări pe Facebook în ultimele zile. Detaliul cel mai important este însă prețul, iar valoarea de achiziție a unui bilet începe de la un foarte rezonabil 10 euro. Durata unei curse, în medie, pe teritoriul României este de doar 55 de minute.

În final, Blue Air își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice, dar și a tradițiilor locale. Valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații în parte este de asemenea pe hartă, mizându-se pe conexiuni rapide și accesibile între orașele menționate mai sus.

Cei de la Blue Air promit că zborurile se desfășoară în deplină siguranță sanitară la bordul aeronavelor sale. În plus, a introdus reguli noi pe partea de îmbarcare și debarcare pentru a preveni aglomerațiile.

În ceea ce privește cursele disponibile, lista completă o poți vedea mai jos:

• București – Timișoara: 12 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA
• București– Cluj Napoca: 9 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA
• București – Iași: 6 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA
• Bucuresti – Baia Mare: 4 zboruri / saptamana
• București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna
• Bacău – Bucuresti Otopeni 4 zboruri / saptamana
• Bacău – Cluj Napoca 3 zboruri / săptămână

Visits: 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *