Tim Drone

EXCLUSIV! Primele decapitări din fruntea TAROM

Directorul general al companiei TAROM, Mihăiță Ursu a decis demiterea directorului Resurse Umane Claudia Crăiță, conform unei decizii intrată în posesia Puterea.ro.

„Începând cu data 30.09.2020, compania TAROM încetează colaborarea cu Dna. Claudia Crăiță din funcția de Director Resurse Umane. Atribuțiile sale vor fi preluate temporar de către Dl. Eugen Marcu, care suntem convinși că va aduce plus valoare echipei de HR, și companiei în general.
O zi bună, Mihăiță Ursu, Director General”, este textul unui unui mesaj transmis către angajații TAROM.

Demiterea Claudiei Crăița, fina fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Szilaghi se pare că se datorează plângerilor penale făcute la adresa ei de către angajați și fostul director general Tarom George Barbu. Dintre numeroasele acuzații aduse Claudia Crăița enumerăm înregistrările în fals ale pontajelor piloților și însoțitoare de bordc comunicate la ITM (ei zburau în cicluri nelimitate de șapte sau opt zile din anul 2000 și până în prezent, nesolicitarea acordării sporurilor obținute de către o parte din piloți/însoțitoare de bord și pentru restul pilotilor și însoțitoarele de bord ( valoarea sporurilor câștigate în instanța se ridică la 120-140% față de veniturile în lei achitate iar pentru ultimii trei ani la 90 mii euro pentru un pilot și 30-40 mii euro pentru o însoțitoare de bord).

Visits: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *