Tim Drone

Gina Pistol și Smiley, copleșiți de mesajele vedetelor. Ce le-au urat Delia, Esca, Antonia, Bartoș și mulți alții

Au îndulcit Internetul marți seara cu mesajul lor adorabil, în care au anunțat oficial că sunt un cuplu, că vor deveni o familie și că își construiesc un „Acasă” al lor, alături de bebelușul pe care îl așteaptă.

După anunțul oficial al iubirii lor, Gina Pistol și Smiley au fost asaltați de urări din partea vedetelor, unele extrem de emoționante, altele, foarte haioase.

click pe foto

click pe foto

Videoclipul pe care Smiley (37 de ani) l-a lansat luni (29 septembrie) pe canalul lui de YouTube este deja pe locul 6 în trending și a adunat peste 600.000 de vizualizări în 14 ore. Fanii Ginei Pistol (38 de ani) și ai lui Smiley sunt în delir după ce i-au auzit povestind despre relația lor de iubire, dar și despre bebelușul pe care îl așteaptă. Mai mult, prezentatorul de la „Românii au talent” (PRO TV) și prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” au dezvăluit și sexul copilului: vor avea o fetiță.

click pe foto

Și pe Instagram, și pe Facebook, a plouat cu urări, nu doar pe YouTube, iar mesajele vedetelor au ieșit în evidență. Andreea Esca i-a scris Ginei cu toată dragostea: „Vezi, Gina Pistol, că toate vin când trebuie, cu cine trebuie, încotro trebuie?! Tare mă bucur pentru tine”.

click pe foto

Gina Pistol a explicat cum se va descurca în postura de mamă

„Ne-au trebuit trei ani să vă spunem că este o poveste normală dintre un el și o ea, nu ne place să ne zică lumea cine e mai bun pentru cine. Și ne-am protejat. Eu am avut o perioadă foarte fragilă. Ăsta a fost un motiv pentru care nu ne-am anunțat părinții, apropiații. Nu știu de unde au aflat cei din presă. Încă nu depășisem perioada aceea grea. Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a declarat Gina Pistol, scrie click.ro.

Visits: 8

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *